Reglement energieprijsvraag

 1. Alle inwoners van de gemeente Zeist mogen aan de energieprijsvraag uit het magazine Nieuwe Energie deelnemen.
 2. Raadsleden, wethouders, burgemeester en medewerkers van de gemeente Zeist én hun gezinsleden zijn uitgesloten van deelname.
 3. U mag per woonadres één ingevuld formulier indienen. Als u meer formulieren indient, worden deze alle ongeldig verklaard.
 4. U wordt gevraagd 7 multiplechoicevragen te beantwoorden. Als u deze allemaal goed beantwoord, kunt u een van de drie winnaars worden van de prijs: € 500,- aan isolatiemateriaal of isolatiewerkzaamheden.
 5. Indienen van het formulier kan tot en met 10 oktober 2023. Het kan online via www.zeist.nl/prijsvraag, of door het vragenformulier uit het magazine Nieuwe Energie in te vullen, uit te knippen en – voorzien van een postzegel – op te sturen naar gemeente Zeist, onder vermelding van energieprijsvraag, postbus 513, 3700 AM Zeist.
 6. Alleen papieren formulieren die we tot en met 12 oktober 2023 via de post ontvangen, doen nog mee met de prijsvraag.
 7. De drie winnaars worden door wethouder Wouter Catsburg willekeurig geselecteerd uit de totale hoeveelheid goed ingevulde vraagformulieren. Elk goed ingevuld formulier krijgt een uniek nummer, de wethouder kiest blind uit een bak met genummerde, gelijksoortige briefjes.
 8. De drie winnaars krijgen uiterlijk 31 oktober 2023 bericht van de gemeente Zeist, per e-mail of telefoon.
 9. Werkwijze rond de overhandiging van de prijs: onze isolatieadviseur komt bij de prijswinnaars langs voor een isolatieadvies. De prijswinnaars kunnen dat advies benutten bij de aanschaf van de isolatiematerialen of de inhuur van iemand die isolerende maatregelen uitvoert. De prijswinnaars dienen de bonnetjes/facturen voor deze materialen en/of werkzaamheden in bij de gemeente. De gemeente maakt vervolgens het bedrag zo snel mogelijk over aan de prijswinnaars, tot maximaal € 500,- (inclusief btw). 
 10. Uw gegevens zullen we uiterlijk 1 november uit onze administratie verwijderen. Alleen als u een van de drie winnaars bent, bewaren we uw gegevens tot nadat we u het winnende bedrag hebben uitgekeerd.
 11. Als u vragen of opmerkingen heeft over de prijsvraag, kunt u contact zoeken met de gemeente via www.zeist.nl/contact. Vermeld in uw bericht dat het gaat om de energieprijsvraag. Wij gaan niet in discussie over de vragen en antwoorden van de prijsvraag.