Cremeren en asbestemming

Wilt u uw dierbare cremeren bij Zeister Bosrust? Of u bent zich aan het oriënteren op de mogelijkheden? Crematorium Zeister Bosrust biedt ruime mogelijkheden voor zowel crematie als een graf in een prachtige, bosrijke omgeving. Het gebouw is voorzien van alle moderne faciliteiten, waarmee u het afscheid, de uitvaart en de crematie naar uw eigen wens kunt vormgeven.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 14 030 of per e-mail via zeist@zeist.nl onder vermelding van 'Zeister Bosrust'. Wij helpen u graag.

Foto's urnentuin

Maatregelen tegen coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan gelden voor uitvaarten speciale maatregelen. Zo geldt in ons complex (vanwege de 1,5 meter afstand houden regel) een maximale groepsgrootte van 65 personen (exclusief kinderen tot 12 jaar). Voor meer informatie neemt u contact op met uw uitvaartondernemer.

Informatie rijksoverheid over 'coronavirus en uitvaarten'

Meer informatie

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een asbestemming? Heeft u hulp nodig heeft bij het berekenen van de kosten van een asbestemming? Of heeft u andere vragen? Neemt u dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag.

Naar overzicht Zeister Bosrust