graven

Graven en begraven

Wilt u uw dierbare begraven op Zeister Bosrust? Of u bent zich aan het oriënteren op de mogelijkheden? Begraafplaats Zeister Bosrust biedt ruime mogelijkheden voor een graf in een prachtige, bosrijke omgeving. Het gebouw is voorzien van alle moderne faciliteiten, waarmee u het afscheid en de uitvaart naar uw eigen wens kunt vormgeven.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 14 030 of per e-mail via zeist@zeist.nl onder vermelding van 'Zeister Bosrust'. Wij helpen u graag.

Foto's begraafplaats

Maatregelen tegen coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan gelden voor uitvaarten speciale maatregelen. Zo geldt in ons complex (vanwege de 1,5 meter afstand houden regel) een maximale groepsgrootte van 65 personen (exclusief kinderen tot 12 jaar). Voor meer informatie neemt u contact op met uw uitvaartondernemer.

Informatie rijksoverheid over 'coronavirus en uitvaarten'

Meer informatie

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een graf? Heeft u hulp nodig heeft bij het berekenen van de kosten van een graf? Of heeft u andere vragen? Neemt u dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag.

Naar overzicht Zeister Bosrust