aula

Plechtigheid online

Via 'Plechtigheid Online' van Zeister Bosrust kunnen contactpersonen muziek uitzoeken voor de uitvaart en een opname downloaden van de uitvaartplechtigheid. Ook kunnen nabestaanden er de uitvaartplechtigheid live bijwonen via internet.

Uitvaart bijwonen via internet

Via 'livestreaming' kan men de uitvaartplechtigheid thuis live meekijken via internet. Dat is een uitkomst voor familie of vrienden die door omstandigheden niet fysiek aanwezig kunnen zijn.

Livestreaming gebeurt niet bij elke uitvaart, maar alleen op aanvraag. U kunt bij uw contactpersoon navragen of hiervoor is gekozen. Deze contactpersoon is meestal de nabestaande die de uitvaart regelt.

Als er livestreaming is voor de uitvaartplechtigheid, dan kunt u van uw contactpersoon een inlogcode krijgen. Met de code kunt u inloggen en de uitvaart meekijken.

inloggen met code

Muziek voor uitvaart kiezen

In het muziekboek van Zeister Bosrust ziet u van welke artiesten en liedjes wij de muziek al standaard beschikbaar hebben. U kunt stukjes van deze liedjes ook beluisteren.

Wilt u graag muziek die niet in ons muziekboek staat? Dat kan. U kunt deze muziek gewoon toevoegen in mp3-formaat op het moment dat u de muziekkeuze aan ons doorgeeft.

Heeft u een keuze gemaakt voor de muziek? Dan kan de contactpersoon voor de uitvaart de muziekkeuze aan ons doorgeven. Meestal doet de uitvaartondernemer dit.

Opname uitvaart

De contactpersoon kan via een speciale code een opname van de uitvaart downloaden. Daarmee kunt u de uitvaartplechtigheid thuis altijd nog een keertje terugkijken, om herinneringen op te halen of voor de rouwverwerking. Ook kan zo'n opname fijn zijn voor nabestaanden die niet aanwezig konden zijn.