aula

Plechtigheid online

Begraafplaats en crematorium Zeister Bosrust biedt via een gespecialiseerd bedrijf de mogelijkheid aan contactpersonen om muziek uit te zoeken en een opname van de uitvaartplechtigheid te downloaden. Ook bieden we aan nabestaanden de mogelijkheid om de uitvaartplechtigheid live online bij te wonen.

Uitvaart bijwonen via internet

Kunt u niet persoonlijk bij de uitvaartplechtigheid aanwezig zijn? Via internet kunt u die live bijwonen via zogenaamde 'livestreaming'. Via de contactpersoon kunt u daarvoor een code krijgen. Deze contactpersoon is meestal de nabestaande die de uitvaart regelt. Met de code kunt u inloggen en de uitvaart meekijken.

inloggen met code

Muziek voor uitvaart kiezen

In het muziekboek van Zeister Bosrust ziet u van welke artiesten en liedjes wij de muziek al standaard beschikbaar hebben. U kunt stukjes van deze liedjes ook beluisteren.

Wilt u graag muziek die niet in ons muziekboek staat? Dat kan. U kunt deze muziek gewoon toevoegen in mp3-formaat op het moment dat u de muziekkeuze aan ons doorgeeft.

Heeft u een keuze gemaakt voor de muziek? Dan kan de contactpersoon voor de uitvaart de muziekkeuze aan ons doorgeven. Meestal doet de uitvaartondernemer dit.

Opname uitvaart

Wilt u de uitvaart nog een keertje terugkijken, om herinneringen op te halen of voor de rouwverwerking? Of wilt u een opname voor nabestaanden die niet aanwezig konden zijn? Dat kan. De contactpersoon kan via een speciale code een opname van de uitvaart dowloaden.