parkeerterrein met appartementengebouwen

De wijk Zeist-West

De gemeente Zeist is opgedeeld in 5 wijken: Zeist-Oost, Zeist-West, Zeist-Noord, Zeist-Centrum, en Den Dolder en omgeving. Elke wijk bestaat op zijn beurt weer uit buurten en/of dorpen.

De wijk Zeist-West bestaat uit de buurten: Blikkenburg en omgeving, Brugakker, Couwenhoven, Crosestein, De Clomp, Griffensteijn, Kersbergen, Nijenheim, Vogelwijk en het Weidegebied.

Wijkgericht werken

Het is belangrijk dat het fijn is om in de wijk Zeist-West te wonen, werken en recreƫren. Daarom werken we als gemeente samen met verschillende organisaties in een wijkteam. Wilt u iets bespreken over de wijk, buurt of straat? Heeft u wensen, opmerkingen, zorgen of klachten? Heeft u hulp nodig? Dan kunt u terecht bij het wijkteam.

Samenstelling wijkteam

Het wijkteam Zeist-West bestaat uit:

Spreekuur wijkteam

Het wijkteam houdt elke week spreekuur op donderdag van 14.00 tot 15.00 uur in wijkservicepunt De Koppeling, De Clomp 1904.

Wijkmanager Antoinette van Dijck

Antoinette van Dijck

Antoinette van Dijck is de wijkmanager van de wijk Zeist-West. Volg haar op Twitter via @WM_ZeistWest.

Antoinette is bereikbaar per e-mail via zeist@zeist.nl of telefonisch via telefoonnummer 14 030.

De wijkwethouder van Zeist-West is Wouter Catsburg. Wilt u iets met hem bespreken? U kunt een afspraak maken met de wethouder via het bestuurssecretariaat, via telefoonnummer 14 030.