Urnentuin en as verstrooien

urnentuin

De Gemeentelijke Begraafplaats Zeist heeft zowel een urnentuin als een verstrooiingsveld. In de urnentuin kunt u de urn met de as van uw dierbare laten bijzetten. Op het verstrooiingsveld kunt u de as van uw dierbare verstrooien.

De begraafplaats beschikt nu nog niet over een crematorium. Maar we gaan op korte termijn wel uitbreiden met een klein crematorium. Lees meer over die ontwikkelingen.

Er zijn veel mogelijkheden om de uitvaart naar eigen wens vorm te geven. De begraafplaats beschikt hiertoe over diverse faciliteiten, zoals een aula en een ontvangstruimte/koffiekamer met bijbehorende faciliteiten. Overlegt u met uw uitvaartondernemer of uw wensen kunnen worden gerealiseerd. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met ons.

De urnentuin biedt diverse soorten graven. Er zijn twee hoofdtypen:

  1. een urnengraf;
  2. een urnennis.

U kunt een urn ook laten bijzetten in een particulier graf. Voor gedetailleerde informatie over de mogelijkheden neemt u contact op met ons.

As verstrooien

De begraafplaats beschikt over een verstrooiingsveld. Hier kunt u de as van uw dierbare verstrooien.

In bepaalde gevallen mag de as worden verstrooid op een particulier graf. Als u meer wilt weten over deze mogelijkheid, neemt u dan contact op met ons.

Tarieven

De tarieven van de Gemeentelijke Begraafplaats Zeist kunt nalezen in de tarieventabel.

Vragen

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met ons. Wij helpen u graag.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een grafsteen of ander gedenkteken op het graf. Als u een grafsteen overweegt, kunt u het beste contact opnemen met ons over de mogelijkheden. Zij weten aan welke voorwaarden een vergunningaanvraag moet voldoen. De uitvaartondernemer of de steenhouwer kan dan de verdere afhandeling voor u verzorgen.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws omtrent de Gemeentelijke begraafplaats Zeist? Dat kan. Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief.

In de nieuwsbrief komen actualiteiten en toekomstige ontwikkelingen rond de begraafplaats aan bod. Er is geen vaste verzendfrequentie.

aanmelden