Keuzelijst zorgleveranciers (Wmo en Jeugdhulp)

Als u ondersteuning krijgt vanuit de Wmo of Jeugdhulp, kunt u kiezen uit de lijst met zorgleveranciers die u vindt onder de knop ‘Zorgleveranciers Wmo en jeugdhulp’. Daar vindt u zorgleveranciers waar de gemeente Zeist met 4 andere gemeenten gezamenlijk contracten mee hebben afgesloten.

De zorgleveranciers voor huishoudelijke hulp en beschermd wonen vindt u niet onder die knop: die staan hieronder apart genoemd.

Als u liever zorg ontvangt van een andere leverancier dan hieronder genoemd, dan kunt u mogelijk een persoonsgebonden budget krijgen, waarmee u dat kunt regelen.

ZORGLEVERANCIERS WMo en jeugdhulp

Huishoudelijke hulp - zorgleveranciers

In onderstaande tabel staan de leveranciers vermeld, die zijn gecontracteerd door de gemeente Zeist voor het leveren van huishoudelijke hulp.

Keuzelijst leveranciers huishoudelijke hulp - gemeente Zeist
Naam leverancierWebsite leverancier
Accurate Zorg Morselt; alleen werkzaam in Zeist-Oostwww.accuratezorg.nl
Actief Zorgwww.actiefzorg.nl
Alfa & Zorg B.V.www.alfazorg.nl
Amantzorgwww.amantzorg.nl
Centrum Begeleiding Zorgwww.cb-zorg.nl
Docurawww.docura.nl
Jouw Thuiszorgwww.jouw-thuiszorg.nl
PrivaZorg WMO B.V.www.privazorg.nl
Simply-Care; onderdeel van BetuweZorgwww.betuwezorg.nl
Stichting Santé Partners (voorheen Vitras)www.vitras.nl
Stichting Zorgondersteuning Midden-Nederland (ZON)www.zonzorg.nl
Thuishulp Heuvelrugwww.thuishulpheuvelrug.nl
TZorg; onderdeel van CSU Total Care B.V.www.tzorg.nl
Zorg Kwaliteit MultiDeze aanbieder heeft geen website en is per e-mail bereikbaar info@zorg-kwaliteit.nl

Wilt u als thuiszorgaanbieder ook huishoudelijke ondersteuning aanbieden, dan kunt u aansluiten bij het contract. Dat doet u door akkoord te gaan met bijgaand Communicatie, Overleg- en Besluitvormingsstructuur (COB) en Maatwerkvoorziening Hulp bij het Huishouden (MOB). Ook moet uw bedrijf aan een aantal voorwaarden voldoen, die in de COB beschreven staan.

Vragen

Heeft u vragen over het leveren van huishoudelijke ondersteuning binnen de gemeente Zeist? Neemt u dan contact op via telefoonnummer 14 030.

Continuïteitsbijdrage

Het college heeft een regeling vastgesteld voor aanbieders van huishoudelijke hulp. Dit betreft een vergoeding van omzetverlies in verband met de corona-maatregelen. Wilt u hier gebruik van maken? Dan verzoeken wij u het continuïteitsconvenant ondertekend te mailen naar backofficesociaaldomein@zeist.nl. Vervolgens kunt u het aanvraagformulier indienen, voorzien van een factuur.

De gemeente Utrecht sluit de contracten met organisaties voor beschermd wonen. De gemeente Utrecht doet dit namens een aantal gemeenten in de provincie, waaronder: Bunnik, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist. Meer informatie vindt u op de site van de gemeente Utrecht. Wilt u meer weten: bel de gemeente (14 030).