Keuzelijst zorgleveranciers (Wmo en Jeugdhulp)

Als u ondersteuning krijgt vanuit de Wmo of Jeugdhulp, kunt u kiezen uit de lijst met zorgleveranciers die u vindt onder de knop ‘Zorgleveranciers Wmo en jeugdhulp’. Daar vindt u zorgleveranciers waar de gemeente Zeist met 4 andere gemeenten gezamenlijk contracten mee hebben afgesloten.

De zorgleveranciers voor huishoudelijke hulp en beschermd wonen vindt u niet onder die knop: die staan hieronder apart genoemd.

Als u liever zorg ontvangt van een andere leverancier dan hieronder genoemd, dan kunt u mogelijk een persoonsgebonden budget krijgen, waarmee u dat kunt regelen.

ZORGLEVERANCIERS WMo en jeugdhulp

Voor huishoudelijke hulp sluit elk van de vijf gemeenten zelf contracten met leveranciers. De leveranciers verschillen dus per gemeente. Voor meer informatie over de leveranciers van de gemeenten Bunnik, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug en Wijk bij Duurstede: bel de betreffende gemeente. De lijst met leveranciers van huishoudelijke hulp voor de gemeente Zeist, vindt u hieronder.

HUISHOUDELIJKE HULP - ZORGLEVERANCIERS ZEIST

De gemeente Utrecht sluit de contracten met organisaties voor beschermd wonen. De gemeente Utrecht doet dit namens een aantal gemeenten in de provincie, waaronder: Bunnik, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist. Meer informatie vindt u op de site van de gemeente Utrecht. Wilt u meer weten: bel de gemeente (14 030).