Keuzelijst zorgleveranciers (Wmo)

De gemeenten Bunnik, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist sluiten gezamenlijk contracten met zorgleveranciers rond de Wmo. Dit gaat onder meer om begeleiding, dagopvang en kortdurend verblijf.

Als u ondersteuning krijgt vanuit de Wmo, kunt u dus kiezen uit deze leveranciers. Als u liever zorg ontvangt van een andere leverancier, dan kunt u mogelijk een persoonsgebonden budget krijgen, waarmee u dat kunt regelen.

ZORGLEVERANCIERS WMO

Huishoudelijke hulp - zorgleveranciers

Voor huishoudelijke hulp sluit elk van de vijf gemeenten zelf contracten met leveranciers. De leveranciers verschillen dus per gemeente. Voor meer informatie over de leveranciers van de gemeenten Bunnik, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug en Wijk bij Duurstede: bel de betreffende gemeente. De lijst met leveranciers van huishoudelijke hulp voor de gemeente Zeist, vindt u hieronder.

KEUZELIJST HUISHOUDELIJKE HULP - ZORGLEVERANCIERS ZEIST

Beschermd wonen - zorgleveranciers

De gemeente Utrecht sluit de contracten met organisaties voor beschermd wonen. De gemeente Utrecht doet dit namens een aantal gemeenten in de provincie, waaronder: Bunnik, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist.

Voor gecontracteerde organisaties, die mogelijkheden voor beschermd wonen bieden, is er geen overzichtslijst. Voor meer informatie hierover: bel uw gemeente.