Jeugdhulp

Zoekt u hulp of begeleiding voor uw kind, bijvoorbeeld omdat uw kind een beperking heeft of een gedragsprobleem? Wilt u hulp bij het oplossen van problemen in uw gezin? Of heeft u een kleine of grote vraag over opvoeden en opgroeien?

Voor alle hulp en ondersteuning voor uw kind en vragen over de opvoeding kunt u terecht bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Zeist. U kunt vragen stellen vanaf de zwangerschap tot een kind volwassen is. Alle informatie en advies is deskundig, gratis en onpartijdig.

Het CJG is voor de gemeente Zeist aanspreekpunt voor alle vormen van jeugdhulp. Bij het CJG werken onder meer opgroei- en opvoedconsulenten, gezinsbegeleiders, orthopedagogen en een gezondheidszorgpsycholoog. Het CJG geeft u advies en bekijkt samen met u wat het beste is. Ook kan het CJG u zelf hulp bieden en begeleiden naar passende ondersteuning of jeugdhulp door anderen.

Contactgegevens Centrum voor Jeugd en Gezin Zeist (CJGZeist)

Inlooppunt van CJGZeist

De Koppeling
De Clomp 1904
3704 KS Zeist

Het inlooppunt is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00-17:00 uur. Medewerkers van het CJG kunt u ook spreken tijdens de spreekuren in de wijken.