Trouwlocaties

U kunt kiezen uit de volgende trouwlocaties:

  • Vaste trouwlocatie
  • Locatie die u zelf kiest en laat goedkeuren door de gemeente Zeist
binnenaanzicht trouwlocatie gemeentehuis met rode stoelen zijaanzicht trouwlocatie Beauforthuis tuinfoto trouwlocatie Dieptetuin vooraanzicht trouwlocatie Ernst Sillem Hoeve vooraanzicht trouwlocatie Evangelische broedergemeente binnenaanzicht trouwlocatie hotel Oud London zijaanzicht trouwlocatie hotel theater Figi vooraanzicht trouwlocatie Kasteel Kerckebosch vooraanzicht trouwlocatie Mooi Zeist Indonesisch restaurant vooraanzicht trouwlocatie Slot Zeist vooraanzicht trouwlocatie villa Pavia

Trouwzaal gemeentehuis

Het gemeentehuis als trouwlocatie biedt u de mogelijkheid om in een historische omgeving uw huwelijksdag een extra dimensie te geven.

Toegankelijkheid en parkeren

Het gemeentehuis en de trouwzaal zijn rolstoeltoegankelijk. De stoet (bruidsauto en 5 volgauto's) mag worden geparkeerd op het plein voor het gemeentehuis. De overige gasten kunnen in de directe omgeving parkeren. De plechtigheid neemt circa 30 minuten in beslag en u wordt verzocht om 5 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

Het is niet toegestaan om na afloop met rijst, confetti of bloemen te strooien. Komt u met een koets en paard, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het opruimen van de paardenmest. Dieren mogen het gemeentehuis niet in, met uitzondering van blinden-geleidehonden.

Regelen

Voor het reserveren van de trouwzaal kunt u contact opnemen met telefoonnummer 14 030.

Andere vaste trouwlocaties

Neem contact op met de trouwlocatie om de gewenste datum te reserveren voordat u een melding van voorgenomen huwelijk (voorheen ondertrouw) doet.

Trouwen in een locatie die u zelf kiest

U kunt ook zelf een trouwlocatie kiezen, bijvoorbeeld het café om de hoek, thuis of een feestzaal. Een éénmalige trouwlocatie regelt u minimaal 3 maanden van te voren. Uw trouwlocatie moet aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • Gemeente moet de trouwlocatie eerst goedkeuren
  • Trouwlocatie moet in de gemeente Zeist zijn
  • Eigenaar van de trouwlocatie moet akkoord zijn

Neem contact op met een ambtenaar van de burgerlijke stand als u zelf een locatie wilt kiezen. U belt hiervoor met telefoonnummer 14 030.