Trouwambtenaren

Hier stellen de buitengewoon ambtenaren Burgerlijke Stand zich voor. De trouwambtenaar maakt met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek. In dit gesprek kunt u aangeven welke wensen u heeft voor de ceremonie.

Portretfoto van trouwambtenaar Anne-Marie van Ginkel-Arns
Portretfoto trouwambtenaar Fred Kelder
Portretfoto trouwambtenaar Ingrid Prakken-Haas
Portretfoto trouwambtenaar Lia van Dijk
Portretfoto trouwambtenaar Paul Eric Noordhoek
Portretfoto trouwambtenaar Rob Deckers
Portretfoto trouwambtenaar Ronald van Gemeren
Portretfoto trouwambtenaar Toon Kuppen
 
 
 
 

Pasfoto trouwambtenaar Anne-Marie van Ginkel-Arns

'Trouwen... iedere keer een feest om te mogen meewerken aan een belangrijk moment in hun leven'

Sinds ik in 1975 het eerste huwelijk voltrok, vind ik het altijd weer een feest om te mogen meewerken aan een belangrijk moment in het leven van 2 mensen. Vóór dit moment maken we uitgebreid kennis met elkaar en aan de hand van de wensen van het bruidspaar vullen we de ceremonie in. Door de jaren heen zijn de wensen aangepast aan het modebeeld. Zo zijn er bijvoorbeeld veel relaties die over de landsgrenzen heengaan. Als er vraag naar is, kan ik het bruidspaar en/of hun gasten toespreken in één van de moderne talen. Het geeft aan dat iedereen heel erg welkom is. In Zeist zijn er verschillende trouwmogelijkheden zodat iedereen (hoop ik) zijn feest een eigen sfeer kan geven en wat minder gespannen van de dag kan genieten. Want een feest moet het zijn. Daar werk ik als trouwvrouw graag aan mee.

Email Anne-Marie van Ginkel-Arns

Pasfoto trouwambtenaar Fred Kelder

'Trouwen... het moet een onvergetelijke dag zijn, niet alleen voor het bruidspaar, maar ook voor de familie en vrienden'

Mijn eigen trouwdag (23 augustus 1974) staat mij (in positieve zin) nog helder voor de geest. En zo moet het zijn: onvergetelijk, niet alleen voor het bruidspaar, maar ook voor de familie en vrienden. Na een loopbaan bij Gemeente en Defensie heb ik tijd om als buitengewoon ambtenaar van de Burgerlijke Stand een bijdrage te leveren aan die veelal ‘mooiste dag’ in het leven van mensen. Dat mag wat mij betreft een vrolijke gebeurtenis (in stijl) zijn. Geweldig om daaraan (voor een deel) mee te mogen werken en een goede aanzet te kunnen geven voor een lange en gelukkige huwelijksweg.

Email Fred Kelder

Pasfoto trouwambtenaar Ingrid Prakken-Haas

'Trouwen... ik ontmoet steeds weer andere mensen, met ieder een eigen levensverhaal'

Na mijn studie pedagogiek heb ik met mijn man Peter en onze vier kinderen jaren in Afrika gewoond. Bij terugkeer ben ik een bloembinderij gestart, wat goed te combineren was met de begeleiding van onze kinderen. In 2002 heb ik de Pabo-opleiding voltooid en nu begeleid ik kinderen op de basisschool. Deze leuke baan combineer ik met mijn werk als buitengewoon ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Enig werk, omdat ik telkens compleet verschillende mensen ontmoet, met hun eigen levensverhaal. Ik nodig het bruidspaar uit voor een gesprek bij ons thuis en verwerk alle informatie in een zeer persoonlijke huwelijksceremonie die (desgewenst) ook in het Engels, Frans of Duits kan worden gehouden.

Email Ingrid Prakken-Haas

Pasfoto trouwambtenaar Lia van Dijk

'Trouwen... samen met het bruidspaar invulling geven aan de mooiste dag'

'Lia, zou jij ons willen trouwen? ', was de vraag die ik van familie en vrienden kreeg. Volmondig zei ik dan 'ja'. Het voorbereidende gesprek met het aanstaande bruidspaar is een mooie gelegenheid om de wensen en verwachtingen van het bruidspaar over de huwelijksvoltrekking met elkaar te bespreken. Zo kun je dit samen vorm en inhoud geven. Dat ik mag meewerken aan de invulling van 'de mooiste dag' van je leven, is voor mij de reden om als buitengewoon ambtenaar van de Burgerlijke Stand te willen optreden. Graag neem ik de tijd om samen met u invulling te geven aan uw wensen om het burgerlijk huwelijk een moment te maken dat blijft leven in uw gedachten.

Email Lia van Dijk

Pasfoto trouwambtenaar Paul Eric Noordhoek

'Trouwen... voor mij als een herkenning van een bekend geluid'

Druten, mijn woonplaats, ligt in het land van Maas en Waal, een gebied met veel weilanden en water. Elk voor- en najaar overnachten er dan ook veel ganzen in de weilanden of de uiterwaarden. Het beeld van de overvliegende ganzen met hun typische geluid herken ik al uit de verte. En toch kijk ik telkens weer met enthousiasme en verwondering naar de lucht als er een groep ganzen voorbij trekt. Met ditzelfde gevoel beschouw ik ook elke huwelijksvoltrekking weer als een hernieuwde kennismaking met een (op zich voor mij) bekend geluid. En net zoals de ganzen maar twee keer per jaar over komen, beperk ik mijn hobby tot een aantal zaterdagen per jaar.

Email Paul-Eric Noordhoek

Pasfoto trouwambtenaar Rob Deckers

'Trouwen... samen met het bruidspaar ernaar streven om het een onvergetelijke gebeurtenis te laten worden'

Met mijn vrouw en dochter woon ik in Zeist en werk ik als senior beleidsadviseur op de staf van de Koninklijke Marechaussee. In de gemeente Zeist ben ik actief geweest binnen zowel de lokale politiek als binnen een aantal sportverenigingen. Medio 2004 werd ik benaderd door een bekende van me uit het Zeister voetbal; of ik hem wilde trouwen. Natuurlijk was ik hierdoor vereerd en sindsdien ben ik al een aantal keren gevraagd om (over het algemeen bekenden) in de echt te verbinden. Iets dat ik telkens weer een zeer grote eer vind en waarvan ik nog geen moment spijt heb gehad. Met name gezien de omgang met het bruidspaar, dat je tijdens een kennismakingsgesprek steeds beter leert kennen.

Email Rob Deckers

Pasfoto trouwambtenaar Ronald van Gemeren

'Trouwen... toont dat het bruidspaar durf heeft om dromen waar te maken'

Als twee mensen besluiten om voor elkaar te kiezen, dan gaan ze samen het avontuur aan. Het avontuur van het leven. Er is durf voor nodig om te besluiten om definitief voor elkaar te kiezen, om samen te dromen, plannen te maken en ze uit te voeren. Vaak is er al een hele weg afgelegd en gaandeweg heb je veel in elkaar gevonden. Trouwen is het moment om dat samen met anderen te vieren. Als buitengewoon ambtenaar van de Burgerlijke Stand wil ik daar graag mijn steentje aan bijdragen. Niet alleen op de trouwdag zelf, maar ook op weg daarheen. Tijdens een kennismakingsgesprek wil ik jullie graag leren kennen en samen de wensen inventariseren voor een unieke en persoonlijke huwelijksvoltrekking.

Email Ronald van Gemeren

Pasfoto trouwambtenaar Toon Kuppen

‘Trouwen... het huwelijkspaar precies dat geven, waarover ze vooraf samen gedroomd hebben’

Ik beschouw het als een groot voorrecht om elke keer deze eretaak te mogen vervullen. Ik zie het huwelijk als een groeibriljant die door de jaren heen, met de nodige aandacht en liefde, alleen maar mooier kan worden. Ik vind dat je als trouwambtenaar met je tijd mee moet gaan en het huwelijkspaar moet geven waarvoor ze gekomen zijn. Een huwelijksceremonie waarop ze altijd met veel genoegen blijven terugkijken.

Email Toon Kuppen

U kunt ook een benoemd, beëdigd en actief buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand uit een andere gemeente kiezen. Kijk voor meer informatie bij trouwambtenaar voor 1 dag.

Help ons de website verbeteren

Wij werken continu aan de verbetering van deze website. Mist u informatie, kunt u het niet vinden of heeft u een tip? Laat het ons weten. 

Help ons de website verbeteren