Nieuws

Spoedsluiting café La Dada

vrijdag 13 december 2019

Burgemeester Koos Janssen heeft besloten om café La Dada aan de 2e Dorpsstraat 44 in Zeist vanaf hedenavond 22.00 uur tot en met 6 januari 2020 te sluiten.

Lees verder over de spoedsluiting café La Dada

De raad stelde in de Raad van 10 december de evaluatie van de Centrumvisie vast. Conclusie: Zeist is mooi geworden. Maar verkeersmaatregelen zijn een doorn in het oog van velen. Een deel van de verkeersmaatregelen draait de Raad daarom terug.

Lees verder over de raadsvergadering van 10 december

Nominaties Zeister Sportsterren bekend

donderdag 12 december 2019

De 9 sporters, 3 vrijwilligers en 3 teams die kans maken op een Zeister Sportster zijn bekend. Afgelopen maandag kon het publiek van start gaan met stemmen via Sportief Zeist stemmen op hun favoriet.

Lees verder over de nominaties Zeister Sportsterren

Vrijdag 13 december wordt de verbinding over de Markt weer opengesteld en krijgt de Korte Steynlaan weer tweerichtingsverkeer. De verbinding tussen de Slotlaan en de Antonlaan via de Jagerlaan gaat naar verwachting in het eerste kwartaal van 2020 open.

Lees verder over de aanpassing van de verkeersmaatregelen

De provincie Utrecht en de gemeente Zeist gaan de ontsluiting van Austerlitz op de N224 verbeteren. Hiervoor komt een rotonde in de plaats van de bestaande kruising Austerlitzseweg met de N224. Een exacte uitvoeringsdatum is nog niet bekend maar het streven is om de uitvoering in 2020 gereed te...

Lees verder over de ontsluiting van Austerlitz

Iedereen moet prettig kunnen wonen in de gemeente Zeist, ook mensen met een laag inkomen. Jaarlijks leggen gemeente, Woongoed Zeist, R.K. Woningbouwvereniging Zeist en huurdersorganisaties hierover afspraken vast in een prestatieovereenkomst.

Lees verder over de prestatieovereenkomst 2020

Voor zorgvragen of knelpunten is vanaf november 2019 de ambassadeur Zorg in Zeist beschikbaar. Ze gaat graag met u in gesprek om samen te bekijken hoe u verder op weg kan worden geholpen en uw probleem kan worden opgelost.

Lees verder over de ambassadeur Zorg in Zeist

Maandag 9 december is er een bewonersbrief over de looproute van het instellingenterrein naar het centrum van Den Dolder verzonden. Hier vindt u meer informatie over die brief.

Lees verder over de looproute instellingenterrein - centrum Den Dolder

De Dolderseweg tussen de komgrens en Fornheselaan is weer opengesteld voor verkeer. De weg is nu ingericht als 30 km/uur-weg, wat hiervoor niet het geval was. Tijdens deze werkzaamheden is de waterleiding vervangen door Vitens. Onderhoud aan onze wegen is belangrijk om de kwaliteit van onze wegen en...

Lees verder over de Dolderseweg

Bij een huiszoeking in een woning aan de Laan van Vollenhove in Zeist trof de politie softdrugs en harddrugs aan. Op basis van de Opiumwet sloot burgemeester Koos Janssen de woning met ingang van vandaag voor een periode van 6 maanden.

Lees verder over de woningsluiting