Nieuws

De Gemeente Zeist feliciteert De Boswerf

Bezoekerscentrum De Boswerf in Zeist heeft een prijs gewonnen. Het ‘beste uitje van 2017’ in de categorie ‘outdoor’. En daar kunnen ze bij De Boswerf heel erg trots op zijn. De medewerkers hebben deze topprestatie samen met de tientallen vrijwilligers mogelijk gemaakt. Wethouder Sander Jansen:

“Dit is natuurlijk fantastisch nieuws voor De Boswerf. Ik wil iedereen die aan de basis van dit succes heeft gestaan feliciteren en ik denk dan vooral aan de grote toewijding van alle vrijwilligers en medewerkers. De Boswerf laat zien hoe je met een vaste kern van medewerkers en een grote, actieve groep vrijwilligers iets heel moois kan neerzetten. De Boswerf is een voorbeeld voor alle andere educatieve bezoekerscentra in ons land.” 

Publieksprijs beste uitje van 2017

De verkiezing van het beste uitje van Nederland wordt georganiseerd door De Persgroep, uitgever van diverse landelijke en lokale kranten. Tot 31 maart mocht het Nederlandse publiek een stem uitbrengen. De prijzen zijn verdeeld over acht categorieën en per categorie is er in iedere provincie een winnaar. Er is vooral gelet op hygiëne, prijs/kwaliteit/verhouding, klantvriendelijkheid, parkeren/bereikbaarheid en extra services/diensten. Daar heeft De Boswerf dus erg hoog op gescoord en daarom zijn zij het beste outdoor-uitje van de provincie Utrecht.

De Boswerf

Op een prachtige groene locatie, midden in het Zeisterbos, ligt bezoekerscentrum De Boswerf. Kinderen kunnen zich uitleven in het natuurspeelbos. Het bezoekerscentrum heeft een kleine, gezellige horeca, een terras, een kleine beestjestuin, een eetbare voorbeeldtuin, bloemen en kruidentuinen en een bijenstal. Bovendien biedt De Boswerf wandelingen, fietstochten en educatieve doe- en speurtochten aan.