Nieuws

Fietsenstalling en parkeerterrein station Driebergen-Zeist verplaatst

Vanaf 17 juni 2017 sluiten de fietsenstallingen aan de zuidzijde van station Driebergen-Zeist. En vanaf 26 juni sluit het parkeerterrein voor auto's bij het station.

Stallen fietsen

Per 17 juni 2017 sluiten alle fietsenstallingen aan de zuidzijde (Driebergen-zijde) van station Driebergen-Zeist. Een vervangende fietsenstalling opent per 16 juni bij kantoor Vierdaelen aan de Stationsweg 13. Het sluiten en verwijderen van de fietsenstallingen houdt in dat de fietsenstallingen op zaterdagochtend 17 juni leeg moeten zijn. Alle achtergebleven fietsen worden door de gemeente verwijderd. (Brom)fiets weg? Fietseigenaren kunnen in dat geval contact opnemen met gemeente Utrechtse Heuvelrug via telefoonnummer 0343-565600 om de fiets op te halen.

Locatie verplaatsing fietsenstalling zuidzijde station Driebergen-Zeist

Parkeren auto's

Langparkeerders voor Schiphol opgelet! Het parkeerterrein voor auto’s bij station Driebergen-Zeist is vanaf 26 juni afgesloten. Dit is nodig om ruimte te maken voor de vernieuwing van het stationsgebied. Vanaf de 26e kunt u de auto kwijt op het tijdelijke parkeerterrein langs de A12. Vervolgens moet u nog een klein stukje lopen naar het station. 

Locatie alternatief parkeerterrein station Driebergen-Zeist

Taxi standplaats en kiss&ride plaatsen

De locaties van de taxistandplaatsen en de Kiss&Ride-plaatsen gaan naar de ‘nieuwe’ Stationsweg vanaf 17 juni.

Meer informatie

Meer informatie over het project:  www.stationdriebergenzeist.nl of download de app.

 

Dit is een bericht uit de nieuwsbrief van RondZeist. Nieuwsgierig naar de andere berichten? Klik op de link en bekijk de meest recente nieuwsbrief van RondZeist.