Nieuws

We wensen u een voorspoedig en gezond 2018

Het college van burgemeester en wethouders wenst u en uw dierbaren een mooi en gezond 2018! U bent van harte uitgenodigd voor het Nieuwjaarsfeest van de gemeente Zeist op maandag 8 januari 2018 van 20.00 tot 22.00 uur in Slot Zeist.

Inzet hulpdiensten en vrijwilligers


De jaarwisseling is, op een woningbrand na, zonder grote incidenten verlopen. Hulpdiensten zijn vannacht uitgerukt voor een brand bij zorgcentrum het Binnenhof. De politie doet onderzoek naar de oorzaak. Daarnaast waren er helaas tijdens de jaarwisseling 3 containerbranden en 4 buitenbranden. De hoogte van de overige schade, bijvoorbeeld kapotte prullenbakken, wordt de komende dagen duidelijk.

Politie, brandweer, gemeentelijk toezicht (boa’s) hebben in de dagen voorafgaand aan oud & nieuw en tijdens de jaarwisseling goed werk geleverd. Ze werden hierbij ondersteund door jongerenwerk en vrijwilligers (buurtvaders, de VOP jongeren in West en Buurtpreventie centrum). RMN en de gemeente hebben zaterdag en zondag preventieve maatregelen genomen zoals het afsluiten van containers.