Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in uw gemeente

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in uw gemeente? Schrijf u dan in voor een digitale nieuwsbrief van een onderwerp naar keuze. Hierdoor ontvangt u alleen de informatie waarvan u heeft aangegeven dat u deze wilt ontvangen. Op dit moment kunt u kiezen uit de volgende onderwerpen: Zorg en Ondersteuning (voor zorgprofessionals), Veiligheid, Duurzaam Doen, RondZeist, Wijk- en winkelcentrum De Clomp vernieuwt, Maaltijd van Zeist, Gemeentelijke Begraafplaats Zeist en Gemeenteraad Zeist.

Hoe werkt het

Wanneer u hier uw naam en emailadres invult, dan ontvangt u automatisch een mail. Ga naar uw mailaccount om de mail te openen en klik vervolgens één keer op de link. U komt nu weer op de website van de gemeente Zeist en ziet dat de invulvelden veranderd zijn in een lijst met onderwerpen. Vink daarna de onderwerpen aan waar u interesse in hebt en klik op verzenden om uw inschrijving door te geven. Wanneer er over het aangegeven onderwerp gecommuniceerd wordt ontvangt u de digitale nieuwsbrief. De frequentie is per onderwerp verschillend.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Velden met een * zijn verplicht

Voorkeuren wijzigen

Bij uw inschrijving geeft u aan welke onderwerpen u wilt volgen. Indien u op een later moment deze voorkeuren wilt wijzigen doordat er bijvoorbeeld een nieuw onderwerp is waar u van op de hoogte gehouden wilt worden, dan kunt u uw voorkeuren wijzigen door opnieuw in te loggen. Zo kunt u ook aangeven dat u een bepaalde nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen.

Officiële bekendmakingen

Naast de emailnieuwsbrief is het ook mogelijk om de officiële bekendmakingen zoals kap- en bouwvergunningen digitaal te ontvangen. Ook hier kunt u voorkeuren voor opgeven waardoor u alleen de informatie ontvangt die u wilt ontvangen. U kunt zich hier direct aanmelden.