Godfried van Seijstlaan 33-59 kantoortransformatie

Aan de Godfried van Seijstlaan 33-59 staat het bedrijven- en kantoorgebouw 'Seijster Centre'. De eigenaar heeft plannen om het gebouw gedeeltelijk te veranderen in huurappartementen.

De plannen voor het gebouw

Het pand aan de Godfried van Seijstlaan staat gedeeltelijk leeg. De eigenaar wil het pand gedeeltelijk verbouwen tot 74 huurwoningen. De eerste verdieping zal helemaal omgebouwd worden tot 60 woningen. Op de begane grond komen 14 woningen. De bestaande bedrijven en kantoren en de sportschool blijven op de begane grond.

Omgevingsvergunning verleend

Het veranderen van het bedrijvenpand naar woningen past niet binnen het bestemmingsplan. Hiervoor is een afwijking nodig van dat bestemmingsplan. De eigenaar heeft daarvoor een omgevingsvergunning aangevraagd. Op 22 februari is die vergunning verleend.

Bezwaar maken

Bent u belanghebbende? Dan kunt u tot en met 5 april bezwaar maken tegen de verleende omgevingsvergunning.

Voorlopige voorziening

Bezwaar maken betekent niet dat de eigenaar niet mag beginnen met het uitvoeren van de plannen. U kunt de rechter vragen om de uitvoering te onderbreken. U moet hiervoor een zogenaamde 'voorlopige voorziening' vragen aan de rechtbank. U doet dat gelijktijdig met of na het indienen van uw bezwaar.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 14 030 of per e-mail via zeist@zeist.nl.