Zeisteroever 1-19: van kantoor naar woningen

Het kantoorpand Zeisteroever 1–19 is verkocht aan Woongoed Zeist. De nieuwe eigenaar heeft plannen om het gebouw om te bouwen naar 32 sociale huurappartementen voor jongvolwassenen.

Versnelde huisvesting

Dit plan past binnen de opgave tot versnelde huisvesting. Wij hebben mede daarom besloten om in principe mee te werken aan realisatie van het plan van Woongoed Zeist.

Planning en proces

Medio oktober heeft Woongoed Zeist een omgevingsvergunning aangevraagd voor het veranderen van het kantoorpand tot woongebouw. Bent u geïnteresseerd in deze aanvraag, neemt u dan contact met ons op. Wanneer er een besluit is op de vergunningaanvraag, dan maken wij dat besluit bekend in de Nieuwsbode en op de pagina 'Bekendmakingen' op deze website.

Medio 2019 is waarschijnlijk de oplevering van de appartementen.

Informatieavond

Op 19 september was er een informatieavond voor geïnteresseerden. U kon toen de ontwerptekeningen bekijken. Medewerkers van Woongoed Zeist en de gemeente waren aanwezig om een toelichting te geven en uw vragen te beantwoorden.

Meer informatie

Heeft u vragen over de plannen? Neemt u dan contact op met Woongoed Zeist.

Heeft u vragen over de vergunningaanvraag, het bestemmingsplan of over de 'Versnellingsopgave: sneller meer betaalbare huurwoningen'? Neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer 14 030 of per e-mail via zeist@zeist.nl