Wijkteam Den Dolder en omgeving

Wijkmanager Den Dolder en omgeving Bülent Isik

Wilt u iets bespreken over uw wijk? Of heeft een vraag of idee over zorg, ondersteuning of het opvoeden van uw kind? U kunt dan terecht bij uw wijkteam. Het wijkteam bestaat uit medewerkers van de gemeente, politie, welzijnsorganisatie MeanderOmnium en de Zeister woningcorporaties (Woongoed Zeist en de R.K. Woningbouwvereniging). Door deze samenwerking kunnen vraagstukken efficiënt opgepakt worden. De partners staan voor wijken die schoon, heel, veilig en sociaal zijn. Dit wijkteam is actief in Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Beukbergen.

Vragen of ideeën over leefbaarheid, veiligheid, zorg, ondersteuning of het opvoeden en opgroeien van uw kind? Bezoek dan het spreekuur van het wijkteam.

Tot en met 30 juni

Het wijkteam Den Dolder en omstreken houdt spreekuur op wisselende plekken (zie de tabel). Het spreekuur vindt plaats op dinsdag van 11.00 tot 12.00 uur in de buurtmobiel.

Locatie wijkspreekuur Den Dolder e.o.
DatumBuurt Locatie buurtmobiel
9 juniBeukbergen/Huis ter HeideBeukbergenlaan, tegenover het clubhuis
16 juniDen Dolderspeeltuin Johannes Wierlaan
23 juniDen DolderDuivenhorst
30 juniDen DolderVijverhof

Vanaf 7 juli

Het wijkteam Den Dolder en omstreken houdt elke week spreekuur op een vaste plek. Het spreekuur vindt elke dinsdag plaats van 11.00 tot 12.00 uur in het wijksteunpunt Pelita.

adres: Dr. Ramearlaan 2 in Den Dolder

Heeft u een vraagstuk dat u met de wijkwethouder wilt bespreken?

Wijkwethouder Sander Jansen komt graag naar u toe. Bel het bestuurssecretariaat via telefoonnummer 14 030 om een afspraak met hem te maken.

Om te zorgen dat het fijn is om in een wijk te wonen, werken en recreëren werken we samen met verschillende organisaties.

Een wijkteam bestaat uit mensen van de gemeente (wijkmanager), politie (wijkagenten), welzijnsorganisatie MeanderOmnium en de 2 Zeister woningcorporaties (Woongoed Zeist en de R.K. Woningbouwvereniging Zeist).

In sommige buurten worden collectief zonnepanelen ingekocht, in andere buurten worden er samen moestuinen beheerd. De gemeente vindt duurzaamheid heel belangrijk. Daarom stimuleert en ondersteunt zij dit soort initiatieven van inwoners.

Ook kunt u deze initiatieven vinden op de website samenduurzaamzeist.nl.

Wijkgericht Werken stimuleert initiatieven uit de samenleving die de leefbaarheid ten goede komen. Heeft u een goed idee voor uw wijk? Wellicht kan uw wijkteam het plan financieel ondersteunen met het wijkbudget of kunnen wij u helpen bij het realiseren van uw plannen? Vul het plan en uw gegevens in via onderstaande button. Uw wijkteam zal uw aanvraag vervolgens beoordelen.

Wijkbudget aanvragen

U kunt een straatfeest of buurtbarbecue schriftelijk aanvragen. De gemeente beoordeelt of het een melding klein evenement of een evenementenvergunning betreft. Dit is onder andere afhankelijk van de locatie.