Inrit parkeerterrein de Brouwerij gaat sluiten

Vanaf maandag 19 augustus is het niet meer mogelijk om vanaf de Hernhuttersingel met de auto of fiets het parkeerterrein Brouwerij op te rijden.

Waarom deze inrit sluit

Deze ingang wordt nu door fietsers gebruikt om via het parkeerterrein een stuk van de route naar school af te snijden. Het is niet veilig om te fietsen over het parkeerterrein waar ook auto’s voor- en achteruit inparkeren. Daarnaast wordt deze ingang zeer intensief gebruikt op wedstrijddagen van voetbalclub Jonathan. Er ontstaan dan chaotische situaties door de combinatie van voetgangers, fietsers, en auto’s. Ook kunnen de bewoners van de Brouwerij hierdoor lastig hun huis verlaten of bereiken.

We willen dat iedereen veilig van en naar school, zijn sportclub of woning kan. Daarom zal het parkeerterrein vanaf maandag 19 augustus alleen toegankelijk zijn via de inritten aan de kant van de Comeniusschool.

De werkzaamheden

Op maandag 19 augustus starten de werkzaamheden om de ingang af te sluiten voor fiets en auto. Na de werkzaamheden blijft de ingang voor voetgangers toegankelijk. Er wordt een voetgangersluis aangelegd om het gebruik van de stoep door fietsers te ontmoedigen. De werkzaamheden duren drie dagen. De aannemer zal een aantal parkeerplekken in gebruik nemen.

Tot slot

Heeft u vragen over deze werkzaamheden? Dan kunt contact met ons opnemen via www.zeist.nl/contact.