Officiële bekendmakingen vanaf 1 oktober volledig digitaal

Categorieën

  • Overig

Vanaf oktober zijn de officiële bekendmakingen volledig digitaal. Alle bekendmakingen, mededelingen en kennisgevingen van de gemeente zijn te vinden op officielebekendmakingen.nl en op overheid.nl. De wekelijkse pagina officiële bekendmakingen in de Nieuwsbode verschijnt vanaf oktober niet meer.

Het wekelijks overzicht in de Nieuwsbode geeft geen compleet overzicht van alle gemeentelijke bekendmakingen. De vaste advertentie in deze krant maakt het bijvoorbeeld lastig om goed te weten waar een vergunningaanvraag precies over gaat. Op een webpagina is meer ruimte. Bijvoorbeeld om bij vergunningaanvragen ook een omschrijving toe te voegen. Ook zijn de elektronische bekendmakingen beter en sneller doorzoekbaar dan papieren bekendmakingen. 

Online leest u ook of u een zienswijze kunt indienen, of er inzage mogelijk is en welke bezwaar- of beroepsprocedure u kunt volgen. En de bekendmakingen van alle andere overheden zoals het Rijk, waterschap en de provincie.

E-mail abonnement

Op overheid.nl/berichten-over-uw-buurt kunt u zich abonneren op een gratis e-mailabonnement op basis van uw postcode. Hiermee krijgt u de bekendmakingen uit uw directe leefomgeving automatisch gemaild.

Vindt u het lastig om het abonnement in te stellen? Op het gemeentehuis helpen wij u graag op weg! Kom tijdens openingstijden langs en onze medewerkers helpen u graag verder.