Praat met gemeenteraden over plan van aanpak stationsgebied

Categorie├źn

  • Woningbouw

Op 11 mei houden de gemeenteraden van Zeist en Utrechtse Heuvelrug een gezamenlijke Ronde Tafel / Beeldvormende bijeenkomst over het Plan van Aanpak voor de gebiedsvisie Stationsgebied Driebergen-Zeist. Tijdens deze bijeenkomst gaan ze graag met u hierover in gesprek. U bent van harte welkom bij deze bijeenkomst. En u kunt ook inspreken.

Inspreken en bijeenkomst bijwonen

Uitgebreide informatie over inspreken en de bijeenkomst bijwonen vindt u in de nieuwsbrief Stationsgebied Driebergen-Zeist van 1 mei.

Inspreken

Aanmelden voor inspreken kan per e-mail via raadsgriffie@zeist.nl ├▓f via griffie@heuvelrug.nl. U kunt zich tot en met 10 mei hiervoor aanmelden. Voeg uw inspreektekst toe aan uw e-mail als bijlage. Uw reactie wordt dan toegevoegd aan de stukken voor het raadsvoorstel.

Bijeenkomst bijwonen

Deze vergadering wordt live online uitgezonden. De uitzendingslink vindt u in de raadsagenda's van 11 mei. In principe kan iedereen ook vanaf de publieke tribune de vergadering bijwonen, maar bij onvoldoende plaats krijgen insprekers en raadsleden voorrang.

Planning besluit gemeenteraden over plan van aanpak gebiedsvisie

  • 11 mei: gezamenlijke Ronde Tafel/Beeldvormende bijeenkomst gemeenteraden
  • 15 juni: gezamenlijke debat/oordeelsvorming gemeenteraden
  • 29 juni: besluit gemeenteraad Zeist over plan van aanpak gebiedsvisie
  • 3 juli: besluit gemeenteraad Utrechtse Heuvelrug over plan van aanpak gebiedsvisie

Meer informatie

Nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief 'Stationsgebied Driebergen-Zeist' blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. U ontvangt de nieuwsbrief per e-mail. 

Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Lees meer over ons privacybeleid.

Aanmelden nieuwsbrief