Samen zijn wij Zeist

Corona raakt ons allemaal. Laten we elkaar het nieuwe jaar blijven steunen en helpen. In kleine gebaren of met grootse acties. Alles telt.
Houd moed en blijf gezond.

Anja de Leeuw

“Mijn wens voor 2021 is dat kinderen elkaar op school weer ontmoeten, samen kunnen spelen, leren en hun talenten verder kunnen ontwikkelen. Verder hoop ik dat de kinderen zien wat het afgelopen jaar hen in positieve zin heeft gebracht. Wat hebben zij over zichzelf en hun naasten geleerd?”

Anja de Leeuw
Schoolleider Basisschool WereldKidz Pirapoleon Austerlitz

Mutlu Ardag

“Ik hoop dat 2021 ons veel goeds zal brengen. En dat we in alle rust en vrijheid weer samen kunnen komen met onze geliefden.”

Mutlu Ardag
Secretaris Turkse moskee

Marvin Nicolaas

“Graag wil ik ook dit jaar mijn leden helpen met het behalen van hun doelen en meer genieten van de natuur met mijn gezin. Ik wens iedereen een gelukkig, sterk, fit en bovenal gezond 2021.”

Marvin Nicolaas
MN Sport & Health

Anouk en Teun van Eikeren

“Ik hoop dat iedereen gezond blijft en dat we kunnen blijven spelen bij speeltuin Kindervreugd en in Waterwinpark de Waterbron. En dat we straks allemaal weer snel naar school mogen.”

Anouk (l) en Teun (r) van Eikeren
Bezoekers Speeltuin Kindervreugd en Waterwinpark de Waterbron

Tjeerd de Boorder

“Wij wensen alle ondernemers gezondheid, flexibiliteit, inventiviteit en het doorzettingsvermogen om van 2021 een succes te maken. En gun elkaar de lokale omzet daar waar mogelijk.”

Tjeerd de Boorder
Voorzitter Zakelijk Zeist Onderneemt!

Laura Hoogstraten

“Tegen onze jongeren zou ik willen zeggen: Dit is zo’n raar jaar. Weet dat je niet alleen staat. Graag kijken we vanuit de gemeente wat we voor je kunnen betekenen. Niet alleen met activiteiten, maar ook als je behoefte hebt om te sparren, bijvoorbeeld over invulling van het dagelijks leven of studiekeuze. Ideeën zijn welkom!

Laura Hoogstraten
Wethouder gemeente Zeist

Naar overzicht nieuwsberichten