Informatie coronavirus voor ondernemers

Bijna alle coronamaatregelen zijn afgeschaft en de financiële regelingen voor ondernemers zijn eind maart 2022 gestopt. Een actueel overzicht is te vinden op de websites van de Kamer van Koophandel en de Rijksoverheid.

3e ondersteuningspakket

De ondernemers in de detailhandel en horeca hebben het zwaar gehad. Wat de winkels betreft, gaat het vooral om de niet-essentiële winkels. Deze ondernemers kregen te maken met steeds terugkerende beperkende maatregelen, variërend van beperkingen op de openingstijden tot een volledige lock down.

Ondernemers staken maandelijks veel eigen geld in de zaak om de vaste lasten te kunnen betalen. Geld dat bedoeld was voor pensioen, investeringen en gewoon als inkomen. Dat geld raakte op. De financiële en mentale nood is groot. We willen de ondernemers dan ook steunen met een 3e ondersteuningspakket.

Ondernemersloket Zeist voor individuele hulp

Ondernemers uit de gemeente Zeist die in de problemen zijn gekomen door de coronamaatregelen kunnen terecht bij het ondernemersloket. Samen kijken we of u optimaal gebruik maakt van alle regelingen die voor handen zijn. Waar nodig brengen we u in contact met andere instanties voor specifieke expertise om zoveel mogelijk hulp en ondersteuning op maat te bieden. Door het invullen van het onderstaande contactformulier, maakt u uw vraag helder en plannen wij een afspraak in. Dit loket is een samenwerking tussen gemeente en Regionale Sociale Dienst.

Ondernemersloket