Uitvoeringsteam centrum

In het centrum van Zeist werken ondernemers, vastgoedeigenaren en gemeente samen aan een compact en aantrekkelijk centrum. De 3 partijen hebben zich verenigd in de stichting Hart van Zeist. Er is een uitvoeringsteam voor het centrum. Vol energie, inspiratie en ideeën zetten zij zich samen met ondernemers, vastgoedeigenaren en gemeente in voor het centrum. De ontmoetingsplek van Zeist!

Het team bestaat uit:

  • centrummanager Lidia van Ingen
  • vestigingscoördinator Jeroen Peters
  • bestuursvoorzitter Koert Vermeulen

Lidia van Ingen

Ik ben binnen Hart van Zeist, 24 uur per week werkzaam als centrummanager voor het centrum van Zeist. Voor de ondernemers ben ik het aanspreekpunt en voor Hart van Zeist de spreekbuis. Neem contact met mij op als u:

  • vragen hebt met betrekking tot activiteiten, promotie en evenementen
  • zelf een leuk initiatief heeft
  • wilt weten wat er speelt in het centrum
  • even wil bijpraten

U kunt me bereiken op telefoonnummer 06 5087 4748 of stuur een e-mail naar lidia@centrumzeist.nl

Jeroen Peters

Ik ben binnen Hart van Zeist 3 dagen per week werkzaam als vestigingscoördinator voor het centrum van Zeist. In deze rol ben ik voor zowel ondernemers als vastgoedeigenaren het aanspreekpunt voor vastgoed gerelateerde zaken in zijn algemeenheid en verplaatsingen en transformaties in het bijzonder. Hebt u een vraag over vastgoed of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een verplaatsing of transformatie? Dan hoor ik het uiteraard graag. U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06 5256 5660 of stuur een e-mail naar jeroen@centrumzeist.nl

Koert Vermeulen

Als voorzitter van Hart van Zeist ben ik gemiddeld 1 dag per week actief. In mijn functie als regisseur stuur ik de centrummanager en vestigingscoördinator aan en ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering van de actieagenda voor het centrum. Het is mijn taak om er voor te zorgen dat ondernemers, gemeente en vastgoedpartijen goed georganiseerd zijn en met elkaar samenwerken aan een aantrekkelijk, gastvrij en economisch sterk centrum. Het eerste aanspreekpunt voor ondernemers en vastgoedeigenaren zijn Lidia van Ingen en Jeroen Peters. Ik werk meer vanaf de achtergrond en ben daarmee in de dagelijkse praktijk wellicht iets minder zichtbaar. Maar zeker niet onbereikbaar. Mocht u mij willen spreken, neem dan gewoon even contact met mij op, stuur een e-mail naar voorzitter@centrumzeist.nl of per telefoon 06 4170 0117.

Van links naar rechts Jeroen Peters, Lidia van Ingen en Koert Vermeulen staan op de Slotlaan in Zeist
Uitvoeringsteam centrum Zeist - van links naar rechts: Jeroen Peters (vestigingscoördinator), Lidia van Ingen (centrummanager) en Koert Vermeulen (bestuursvoorzitter).