Bezoek ons

De gemeente werkt alleen op afspraak. U kunt online een afspraak maken of via telefoonnummer 14 030. Het adres van de gemeente is Het Rond 1, 3701 HS te Zeist.

Afspraak maken

Aangepaste openingstijden

Wij vragen u om niet naar het gemeentehuis te komen als u hoest of griepverschijnselen heeft.

De balies in het gemeentehuis zijn alléén open op afspraak voor spoedzaken van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. 

Tussen 8.30 en 9.00 uur zijn we alléén open op afspraak voor ouderen en mensen die een verhoogd risico hebben op besmetting met het coronavirus. Wilt u hier gebruik van maken? Maak dan een afspraak via telefoonnummer 14 030.

Document afhalen

Heeft u een aanvraag gedaan voor een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs? En u wilt dit document af komen halen? Maakt u dan daarvoor een afspraak met ons.

Afspraak annuleren / veranderen

Heeft u een afspraak, maar kunt u niet op de afgesproken tijd aanwezig zijn? U annuleert uw afspraak via de link in de afspraakbevestiging die u per e-mail heeft ontvangen. U kunt uw afspraak ook telefonisch annuleren via telefoonnummer 14 030.

Gesloten

De gemeente is gesloten op algemeen erkende feestdagen.

FeestdagDatumDag
1e Kerstdag25 december 2020vrijdag

Parkeren bij het gemeentehuis

Bezoekers kunnen hun auto parkeren in de parkeergarage onder het gemeentehuis of naast het gemeentehuis. Voor beide parkeermogelijkheden geldt betaald parkeren.

De parkeergarage onder het gemeentehuis is op de volgende tijden geopend:

  • Maandag tot en met zaterdag: 7.00-22.00 uur
  • Zondag: 12.00-18.00 uur

Meer informatie over parkeren in het centrum van Zeist is te vinden op de parkeerpagina op deze website.

Klik op de afbeelding en neem digitaal een kijkje in het gemeentehuis van Zeist

Help ons de website verbeteren

Wij werken continu aan de verbetering van deze website. Mist u informatie, kunt u het niet vinden of heeft u een tip? Laat het ons weten. 

Help ons de website verbeteren