Schermerslaan

Aan de Schermerslaan - naast het appartementengebouw dat bekend staat als voormalige 'Zusterflat' - wil de eigenaar een nieuw appartementengebouw realiseren. Het gaat om ruim 50 kleine sociale huurappartementen van circa 30 m2.

De eigenaar is met ons in overleg over deze plannen. Wij vinden dit een kansrijke ontwikkeling en hebben ermee ingestemd om, onder bepaalde voorwaarden, aan dit plan mee te werken.

Omwonenden van deze locatie zullen worden uitgenodigd om hier verder over mee te praten. De eigenaar zal hen informeren over het plan en hen betrekken bij de verdere uitwerking. Meer informatie hierover is nog niet bekend en volgt nog.

Meer informatie

Heeft u vragen over de plannen? Neemt u dan contact op met de eigenaar, Lisman. Contactpersoon is de heer C. Pols van Lisman; hij is bereikbaar via telefoonnummer 030 69 56 644 of per e-mail via cpols@lisman.eu

Wilt u meer weten over de procedure om de bouw mogelijk te maken? Neemt u dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 030 of per e-mail via zeist@zeist.nl.

Naar projectenoverzicht