Bekendmakingen

U kunt op deze pagina zoeken in onze officiële bekendmakingen. Deze worden gepubliceerd op overheid.nl. Op deze website vindt u niet alleen de officiële bekendmakingen van gemeente Zeist, maar ook van andere Nederlandse overheidsorganisaties zoals provincies en waterschappen.

Bekendmakingen per email ontvangen of app downloaden

Abonneer u op de e-mailservice, download de app of bekijk de bekendmakingen online. U kiest verschillende instellingen en bepaald zelf het gebied rondom uw adres waarvoor u berichten wilt ontvangen. Vervolgens stelt u in welke categorie berichten u wilt ontvangen en van welke overheidsorganisaties.

Aanmelden bij overuwbuurt.overheid.nl

Zoeken

Nieuwste officiële bekendmakingen

Hieronder vindt u onze officiële bekendmakingen van de afgelopen week.

Informatie:

Foutmelding

Geen bekendmakingen gevonden in de afgelopen week

Bekendmakingen vastgoed

Naar aanleiding van het Didam-arrest informeren wij u over voorgenomen onroerend goed-gerelateerde overeenkomsten die niet openbaar aanbesteed zijn. Bijvoorbeeld verkoop of verhuur van grond of gebouwen, uitgifte in erfpacht of het vestigen van een recht van opstal.

Voornemen tot verkoop gedeelte perceel Van Renesselaan 32A

Bekendmaking van het voornemen om een gedeelte van het perceel, gelegen aan de Van Renesselaan 32A in Zeist, bekend als de oude gemeentewerf, te verkopen aan Stichting Knarrenhof Nederland.

Lees de hele bekendmaking over intentie tot verkoop perceel grond.