Bouwdossier inzien

In een bouwdossier staan bijvoorbeeld de bouwtechnische gegevens van een gebouw.

Kosten

Het inzien van een bouwdossier is gratis.

Inloggen met DigiD Bouwdossier inzien inwoner Inloggen met eHerkenning Niveau 2+ Bouwdossier inzien bedrijven Bouwdossier inzien zonder inlog

Ter inzage in het gemeentehuis

U kunt de stukken ook in het gemeentehuis inzien. Voor zowel verleende omgevingsvergunningen als bouwdossiers kunt u altijd binnen maximaal 5 werkdagen terecht.

Aangevraagde vergunning (nog in behandeling)

De aangevraagde vergunningen en bijlagen zijn, zonder afspraak, vanaf de eerstvolgende dag na publicatie in te zien in de publiekshal van het gemeentehuis. Meldt u zich hiervoor aan de receptie op Het Rond 1, 3701HA. Inzage is mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur. Op dinsdag ook tussen 17.30 en 19.30 uur.

Verleende vergunning (besluit is genomen)

Het inzien van een verleende vergunning in het gemeentehuis gaat op afspraak. Wij adviseren om hiervoor telefonisch contact met ons op te nemen op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur. Houdt het adres of nummer van de vergunning bij de hand. Heeft u snel de stukken nodig, dan kunt u het beste een afspraak maken voor inzage in het gemeentehuis. Heeft uw verzoek geen haast en wenst u de stukken digitaal te ontvangen, gebruikt u dan het aanvraagformulier (knoppen) bovenaan deze pagina.

Bouwdossier

Ook bouwdossiers kunt u op afspraak komen inzien. Heeft u een klein gedeelte of bepaalde gegevens uit het bouwdossier nodig, dan kunt u ter plaatse doorgeven welk document u alsnog geanonimiseerd wilt ontvangen.