Afvalkalender

De afvalkalender van Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) geeft aan wanneer het afval op uw adres wordt opgehaald. Vul uw postcode en huisnummer in voor een overzicht. Uw container moet altijd voor 7.30 uur aan de weg staan.

Vanaf dinsdag 1 december is het mogelijk om de inzameldagen voor 2021 te bekijken via het digitale inzamelschema of via de gratis RMN-app. Na het invoeren van uw postcode en huisnummer ziet u dan direct de eerstvolgende ophaaldagen voor uw adres. Daarnaast is het mogelijk om het digitale inzamelschema 2021 gelijk in uw eigen (outlook)agenda te importeren of als PDF-jaaroverzicht te downloaden en eventueel te printen.

Afvalkalender

Download de RMN app

U kunt de afvalkalender ook op uw telefoon bekijken via de RMN app. Deze hoeft u maar eenmalig gratis te downloaden. Alleen de eerste keer hoeft u uw postcode en huisnummer in te typen, daarna heeft u altijd uw kalender en inzamelgegevens bij de hand.

Afval scheiden: de volgende stap

De gemeente Zeist gaat de mogelijkheden voor het scheiden van afval uitbreiden. Bewoners van een laagbouwwoning krijgen daarom een kliko voor plastic, metaal en drinkpakken (PMD). Lees meer over De Volgende Stap.