Afvalkalender

De afvalkalender van Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) geeft aan wanneer het afval op uw adres wordt opgehaald. Vul uw postcode en huisnummer in voor een overzicht. Uw container moet altijd voor 7.30 uur aan de weg staan.

Afvalkalender

Gewijzigde afvalinzameling rond Hemelvaartsdag

Op donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) zijn de recyclingstations dicht en leegt Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) geen containers. De container(s) die RMN normaal gesproken op deze donderdag leegt, worden nu op een andere dag geleegd. Deze inhaaldag kan voor of na Hemelvaartsdag zijn. Kijk voor uw juiste inzameldag op het digitale inzamelschema. De container (kliko) moet ook op de inhaaldag vóór 7.30 uur aan de weg staan.

Download de RMN app

U kunt de afvalkalender ook op uw telefoon bekijken via de RMN app. Deze hoeft u maar eenmalig gratis te downloaden. Alleen de eerste keer hoeft u uw postcode en huisnummer in te typen, daarna heeft u altijd uw kalender en inzamelgegevens bij de hand.

Afval scheiden: de volgende stap

De gemeente Zeist gaat de mogelijkheden voor het scheiden van afval uitbreiden. Bewoners van een laagbouwwoning krijgen daarom een kliko voor plastic, metaal en drinkpakken (PMD). Lees meer over De Volgende Stap.