Trouwambtenaren

Hier stellen de buitengewoon ambtenaren burgerlijke stand zich voor. Neem contact op met de trouwambtenaar voor een persoonlijk gesprek. In dit gesprek kunt u laten weten welke wensen u heeft voor de ceremonie.

Trouwambtenaar Anne-Marie van Ginkel-Arns

Door de jaren heen zijn de wensen aangepast aan het modebeeld. Werken met de mensen die graag willen trouwen is voor mij een uitdaging. Omdat ieder een eigen invulling wil geven aan de ceremonie, is een goede voorbereiding nodig. Daarom is goed contact met de bruidsparen, luisteren naar hun wensen en daaraan vorm geven van belang. Zeker wanneer de relaties over landsgrenzen gaan is dat van belang.

Zoals ik al zei: veel eigen inbreng van het bruidspaar, luisteren naar de wensen en zo veel mogelijk daarin tegemoet komen zonder de hoofdrol te spelen. Het bruidspaar verdient alle aandacht en moet kunnen terugkijken op een stralende dag. Daardoor zal het voor alle aanwezigen ook een memorabele dag worden. Daar werk ik graag aan mee.

Stuur een e-mail naar: avanginkel@planet.nl (onder vermelding van trouwverzoek).

Trouwambtenaar Daniël Claas

Dag aanstaand bruidspaar! Jullie willen gaan trouwen. Wat een prachtig besluit. Van harte gefeliciteerd met het voorgenomen huwelijk. Met heel veel plezier wil ik met jullie kennismaken om meer over jullie leven en liefde te horen. Het is mij een groot genoegen om straks jullie huwelijk te voltrekken dat helemaal past bij hoe jullie als mensen zijn.

Ik ben Daniël Claas en ik woon in Zeist met mijn vrouw Hannina en onze twee kinderen, Elin en Jonathan. In mijn loopbaan zie ik mezelf het liefste als ‘beeldend verpakker van verhalen’. Als journalist voer ik uiteenlopende werkzaamheden uit voor diverse opdrachtgevers. Daarnaast ben ik als communicatiemedewerker in dienst bij een zendings- en hulporganisatie. Eigenschappen die bij mij passen zijn creatief, taalgevoelig, empathisch en een goed gevoel voor humor.

Stuur een e-mail naar: trouwen@danielclaas.nl (onder vermelding van trouwverzoek).

Pasfoto Demi van de Werd

Jullie gaan de oneindige liefde voor elkaar bezegelen met een huwelijk? Wat gaaf! Van harte gefeliciteerd met dit voornemen. Mijn naam is Demi. Ik ben geboren in het Brabantse Uden, maar inmiddels helemaal gesetteld ‘boven de rivieren’. In het dagelijks leven werk ik met jongeren die een mbo-opleiding volgen en verder ben ik gek op borrelen met vrienden, naaien, dansen en stamppot boerenkool.

Ik kijk ernaar uit om onder het genot van een kop koffie (of iets anders) kennis te maken. Het is elke keer een feest om in jullie levens te mogen duiken, jullie liefde voor elkaar te bespreken, jullie te mogen bestoken met vragen en te mogen vissen naar sappige details. Samen zoeken we naar de waarde die jullie ja-woord onderstreept, want dát gaat de basis vormen voor jullie ceremonie. Dus geen typische clichés en dijenkletsers. Samen gaan we er een ontspannen, persoonlijke en vooral plezierige ceremonie van maken. De aftrap van jullie nieuwe avontuur, waarin jullie samen verder gaan als echtgenoten!

Stuur een e-mail naar: demivandewerd@hotmail.nl (onder vermelding van trouwverzoek).

Trouwambtenaar Dorien Brunt

Jullie verhaal is mijn vak. En wat voor vak. Het is telkens een feestje om schaamteloos nieuwsgierig te mogen zijn en helemaal in jullie liefdesavontuur te mogen duiken. Niet alleen vind ik dat smullen om te horen, maar het is vooral de basis voor het vormgeven van jullie persoonlijke ceremonie. Daarin mag ik jullie verhaal en jullie liefde het stralende middelpunt laten zijn. Door in mijn woorden erover te vertellen en toe te werken naar dat magische moment: het JA-woord.

Zoals jullie trouwt er niemand! Samen geven we de ceremonie zo vorm dat hij perfect bij jullie past en het een unieke sparkle voor jullie krijgt. Het Dorien-sausje eroverheen brengt ontspanning, interactie en een feest van herkenning. Aan mij de taak om energie te brengen en ruimte te geven om de liefde echt te vieren!

Wie is Dorien dan? Een ondernemende spontane dertiger, verhalenzoeker en mensenliefhebber. Positief, taalnerd, hart op de tong en gek op CrossFit, bergen en spelletjes spelen. Dol op de liefde en…op mijn zoontje Boas en zijn vader Renaud. :)

Hebben jullie zin in een gesprek waarin jullie mij spelenderwijs dichterbij laten komen? Ik zie ernaar uit!

Stuur een e-mail naar: dorientrouwt@dorienbrunt.nl (onder vermelding van trouwverzoek).

Trouwambtenaar Eefje Hebben

Eefje is helaas niet meer beschikbaar in 2024.

De datum is bekend, de locatie staat vast, de getuigen zijn gevraagd en de gastenlijst is gemaakt. Nu nog die ene leuke, vlotte BABS. Daar zitten jullie dan te scrollen op de site van de Gemeente Zeist op zoek naar de ambtenaar die jullie aanspreekt. Mogelijk ben ik degene die jullie zoeken.

Ik ben Eefje en ik werk graag mee aan een blijvende herinnering aan jullie verbintenis. Want jullie liefde sprankelt, is gevoelig, uitbundig en teder en is het waard om in de echt verbonden te worden. Jullie relatie kent indrukwekkende gebeurtenissen, mooie momenten en liefdevolle herinneringen. Jullie samenzijn maakt dat jullie een volgende stap gaan zetten. Dromen jullie al jaren van de huwelijksdag of beginnen de ideeën nu te komen?
Was het een romantisch aanzoek of tijdens de afwas? Ik ben heel benieuwd naar jullie verhaal en ik kijk er naar uit om met jullie een bruisende en luchtige ceremonie voor te bereiden.

Dus, laten wij bij het begin beginnen. Laten wij die sprankelende liefde bespreken en daarna . . . TROUWEN!

Stuur een e-mail naar: eefje04@hotmail.com (onder vermelding van trouwverzoek).

Trouwambtenaar Fred Kelder

Trouwen... het moet een onvergetelijke dag zijn. Niet alleen voor het bruidspaar, maar ook voor de familie en vrienden

Mijn eigen trouwdag, 23 augustus 1974, staat mij (in positieve zin) nog helder voor de geest. En zo moet het zijn: onvergetelijk, niet alleen voor het bruidspaar, maar ook voor de familie en vrienden. Na een loopbaan bij gemeente en Defensie heb ik tijd om als babs een bijdrage te leveren aan die veelal ‘mooiste dag’ in het leven van mensen. Dat mag wat mij betreft een vrolijke gebeurtenis zijn. Geweldig om daaraan mee te mogen werken en een goede aanzet te kunnen geven voor een lange en gelukkige huwelijksweg.

Stuur een e-mail naar: fgkelder@outlook.com (onder vermelding van trouwverzoek).

Trouwambtenaar Gert-Jan van Bennekom

Wauw, jullie gaan trouwen! Een geweldige manier om iedereen te laten zien hoe diep jullie liefde voor elkaar zit!

Wie is Gert-Jan? Enthousiast, levenslustig, ondernemend, genieter, paardenliefhebber, motormuis, maar bovenal mensen-mens. Trots op mijn man Adrie. Kiki, Dylan en Tosca zijn de mooiste kinderen die ik me kon wensen. Voor mij is het allerbelangrijkste dat ieder mens gelukkig is en geniet van alle momenten in het leven.

In het dagelijks leven ben ik uitvaartverzorger en heb daar geleerd hoe snel het leven kan gaan… Rouwen en trouwen liggen eigenlijk heel dicht bij elkaar. Het is een dag waar veel liefde wordt gedeeld en gekeken wordt naar het leven.

Jullie trouwdag is zo’n dag die daarna nog vaak als een film in je hoofd voorbij mag gaan. Daarom vind ik het belangrijk dat de dag en ceremonie vooral gaan zoals jullie dat voor ogen hebben. Jullie liefde mag en zal stralen en bij anderen tranen in hun ogen laten twinkelen.

Samen het moment vormgeven en kijken wat past bij jullie. Bij een kop koffie of …, tijdens de voorbereidingen in jullie leven duiken is voor mij de uitdaging om in het verhaal jullie te weerspiegelen en te laten stralen! Het leven zal gevierd worden.

Het JA-moment mag spetteren, knallen, tranen trekken en elkaars liefde, maar zeker ook eenieder, liefdevol verwarmen.

Ik kijk ernaar uit om met jullie kennis te maken en samen in deze trein te stappen.

Stuur een e-mail naar: gert-jan@alcuon.nl (onder vermelding van trouwverzoek)

Trouwambtenaar Lia van Dijk

Mijn naam is Lia van Dijk. Ik ben gepensioneerd, na een prachtig werkzaam leven in het onderwijs. Met veel plezier en inzet mag ik babs zijn in de gemeente Zeist. Het is een van de leukste hobby’s die ik op dit moment heb.

Mijn perfecte trouwceremonie is een ceremonie die ik samen met het bruidspaar vorm en inhoud heb gegeven. Dat kan voor ieder bruidspaar anders zijn. Vaak een beetje plechtig en serieus, want het is een belangrijk moment in het leven van het bruidspaar. Maar ook lachen en een anekdote hoort er zeker bij. Wanneer ieder wat zenuwachtig binnen komt zorg ik graag voor een ontspannen sfeer. Wanneer het bruidspaar achteraf laat weten dat zij blij zijn geweest met de ceremonie, dan was dat voor mij de perfecte vorm.

Stuur een e-mail naar: lia.van.dijk@planet.nl (onder vermelding van trouwverzoek).

Trouwambtenaar Paul-Eric Noordhoek

Voor mij is mijn glas nooit halfvol of halfleeg. Ik zoek liever uit waar de kraan zit of waar de flessen staan. In het land waarin wij leven heb je over het algemeen wel enige invloed op hoe je leven eruitziet, met een beetje optimisme kun je vaak je dagen best mooier kleuren. Dit is dan ook vaak de ondertoon van mijn verhalen die ik graag deel tijdens huwelijksvoltrekkingen of partnerschapsregistraties. Serieus als het nodig is, ontspannen als het kan.

Ik heb gelukkig geen perfecte trouwceremonie, jullie gaan toch trouwen en niet ik. Samen spreken we van tevoren door hoe jullie ideale trouwceremonie eruit mag zien, en wat mij betreft hebben we daarin heel veel mogelijkheden. Ik heb maar 1 doel voor ogen: dat jullie naderhand tegen elkaar zeggen ‘dat was nou precies wat we wilden’. Ik betrek jullie gasten graag zoveel mogelijk in de ceremonie, 20 minuten alleen maar moeten zitten luisteren is voor niemand echt leuk.

Er zijn een paar redenen om niet voor mij te kiezen: voor ons voorgesprek nodig ik jullie uit bij mij thuis in Druten, je krijgt van mij geen handgeschreven toespraak mee naar huis, en in de meer dan 25 jaar dat ik huwelijken voltrek ben ik al 2 keer de ringen vergeten te laten wisselen. Waarom zou je wel voor mij moeten kiezen? Hoogstens omdat je nu een glimlach op je gezicht hebt; het blijft een keuze, of eigenlijk een gok. Ik hoop dat jullie van elkaar heel zeker zijn, wat je bij mij krijgt zal je af moeten wachten.

Stuur een e-mail naar: post@paul-eric.nl (onder vermelding van trouwverzoek).

Trouwambtenaar Ronald van Gemeren

'Trouwen... toont dat het bruidspaar durf heeft om dromen waar te maken'

Als 2 mensen besluiten om voor elkaar te kiezen, dan gaan ze samen het avontuur aan. Het avontuur van het leven. Er is durf voor nodig om te besluiten om definitief voor elkaar te kiezen, om samen te dromen, plannen te maken en ze uit te voeren. Vaak is er al een hele weg afgelegd en gaandeweg heb je veel in elkaar gevonden. Trouwen is het moment om dat samen met anderen te vieren.

Als buitengewoon ambtenaar van de Burgerlijke Stand wil ik daar graag mijn steentje aan bijdragen. Niet alleen op de trouwdag zelf, maar ook op weg daarheen. Tijdens een kennismakingsgesprek wil ik jullie graag leren kennen en samen de wensen inventariseren voor een unieke en persoonlijke huwelijksvoltrekking.

Stuur een e-mail naar: trouwen@vangemeren.org (onder vermelding van trouwverzoek).

Pasfoto Simone Sparendam

Een huwelijksdag of partnerregistratie is een feest en het wordt één van de belangrijkste momenten in jullie leven! Kiezen jullie voor traditioneel, intiem of dolgek met een moderne twist? Zijn er kinderen bij? Ik ben er om met jullie de liefde te vieren. Met aandacht luister ik naar jullie wensen en liefdesverhaal en maak ik een unieke speech, die jullie herinneringen tot leven brengt. Ik geniet ervan om met humor en een oprechte boodschap jullie harten te raken. Samen creëren wij zo een persoonlijke en betekenisvolle ceremonie als een hoogtepunt van jullie stralende dag.

Wie ben ik? Ik ben Simone Sparendam, jurist en trouwambtenaar. Ik breng een mix van vertrouwen, elegantie, serieuze toewijding en een warme glimlach. Als een echte romanticus geloof ik in de liefde en ben ik dol op mooie verhalen. Weet je… de liefde is kostbaar en verdient het om gevierd te worden. I love it! Ik geef als trouwambtenaar graag het startsein voor de nieuwe fase in jullie leven! (in het Nederlands of Engels)

Stuur een e-mail naar: Simone.Sparendam@outlook.com (onder vermelding van trouwverzoek).

Trouwambtenaar Susan van Alfen-Sturkenboom

Susan is helaas niet beschikbaar van 27 juli tot en met 24 augustus.

Yes, jullie gaan trouwen! De leukste en mooiste dag van jullie leven. Het is fantastisch als je jouw echte liefde hebt gevonden, of je nu jonger bent of iets ouder, de liefde moet gevierd worden.

Wie ik ben? Ik ben Susan, 44 jaar, enthousiast, bourgondisch, ik hou van een feestje, geen vinoloog maar wel gek op wijn, al drink ik overdag wel gewoon thee hoor. Ik ben zelf al 26 jaar gelukkig in de liefde met de leukste en de liefste man, waarvan 16 jaar getrouwd (ja het duurde even). Een dochter van 15 en een zoon van 13 jaar. Ik heb een eigen praktijk voor gezichtsbehandelingen en ik coach mensen om af te vallen door een gezonde levensstijl. Ik maak mensen blij zeg ik altijd, hoe leuk is dat?

Jullie trouwceremonie is wat mij betreft het hart van jullie trouwdag. Dit betekent dan ook zo veel meer dan JA zeggen tegen de allerliefste. Op dit bijzondere moment draait het echt om jullie en jullie liefde voor elkaar.

Het lijkt me fantastisch om jullie verhaal te delen met jullie dierbaren en de invulling te geven zoals jullie dat willen. Jullie gaan verbonden worden in de liefde en dat moet gevierd worden!

Stuur een e-mail naar: info@bijsusan.nl (onder vermelding van trouwverzoek).

Trouwambtenaar Wouter Das

Gefeliciteerd met jullie voornemen om te gaan trouwen en erg leuk dat jullie ervoor hebben gekozen om dit in de gemeente Zeist te doen. Een prachtige gemeente met heel veel mooie trouwlocaties waar genoeg leuke en verrassende verhalen over te vertellen zijn. Ik ga graag met jullie in gesprek om tot een persoonlijke ceremonie te komen; van waar jullie vandaan komen, tot wat jullie bindt en hoe jullie de toekomst samen zien.

Voor dit verhaal heb ik niet alleen jullie hulp nodig; maar zeker ook hulp van naaste familieleden en bijvoorbeeld jullie beste vrienden en/ of de getuigen. Mijn ervaring leert dat door hen een actieve rol te geven, het dé dag van jullie leven gaat worden. En dat doen we natuurlijk samen.

Ik ben Wouter Das (1980), woonachtig in het centrum van Zeist en in het dagelijkse leven onder andere 'omgevingsmanager'. Luisteren en het verhaal op een goede manier overbrengen (zodat het aansluit op wat jullie verwachtingen zijn) is mij zeker niet vreemd. Waarbij een dosis humor natuurlijk niet mag ontbreken. :)

Stuur een e-mail naar: wouter.das@hotmail.com (onder vermelding van trouwverzoek).

U kunt ook een benoemd, beëdigd en actief buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS) uit een andere gemeente kiezen. Nadat u bij ons uw trouwdag en trouwlocatie definitief heeft afgesproken, kunt u de aanvraag per e-mail sturen naar zeist@zeist.nl.

Dien de aanvraag minimaal 8 weken voor de huwelijksvoltrekking of partnerschapsregistratie in.

Meenemen

Toelichting

  • de ambtenaar is zelf verantwoordelijk voor het ophalen en terugbrengen van de huwelijksakte
  • de ambtenaar is verantwoordelijk voor het verloop van de ceremonie en correcte afhandeling van de documenten
  • de ambtenaar krijgt van de gemeente Zeist geen vergoeding
  • de kosten voor de ceremonie staan in de tarieventabel