Proclaimer

De gemeente Zeist is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Heeft u tips of vragen, dan kunt u contact met ons opnemen.

De informatie op deze website verandert regelmatig. Zoekt u een onderwerp waarvan u zeker bent dat dit op de website heeft gestaan en kunt u het niet meer terugvinden? Dan kunt u gebruikmaken van de verschillende archieven van websites en social media.

Tips voor gebruik van het archief

  1. Kies het archief dat u wilt bekijken.
  2. Kies de archiefdatum die u wilt terugzien. De beschikbare data zijn met een blauw bolletje gemarkeerd in de kalender.
  3. Als u kiest voor een andere archiefdatum, dan kan het even duren voordat het nieuwe beeld is opgehaald.
  4. Het zoekveld van de gearchiveerde website werkt niet. 
  5. Zoeken kan wel met het zoekveld onder de kalender. Dit kan even duren.

Website gemeente Zeist

Facebook en Twitter gemeente Zeist

Website raadinformatie Zeist

Website OudenNieuwinZeist

Participatieplatform OmZeist

Digitale buurtpunt Vollenhove Vooruit

Website Centrum Zeist Vernieuwt

Facebook en Twitter Centrum Zeist Vernieuwt

Op verschillende plaatsen in deze website wordt toegang geboden tot sites die door derden worden onderhouden. De gemeente Zeist is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van deze websites.

Alle informatie op deze website in welke vorm dan ook is eigendom van de gemeente Zeist, behalve als anders is vermeld. U mag de informatie voor eigen gebruik opslaan. Citeren mag met bronvermelding. Niets mag zonder schriftelijke toestemming worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd.

De gemeente Zeist hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens. Informatie over bezoeken aan Zeist.nl wordt nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen.

Voor een aantal diensten heeft u DigiD of eHerkenning nodig. Met uw persoonlijke DigiD of zakelijke eHerkenning kunt u zich identificeren op websites van de overheid. Zo weten overheidsinstellingen dat ze echt met u te maken hebben en wordt mogelijke fraude voorkomen.

De gemeente Zeist doet haar uiterste best ervoor te zorgen dat onze verzonden e-mails juist zijn en dat de juiste e-mailadressen worden gebruikt. Mocht een e-mail toch niet voor u bestemd zijn, wilt u dan de afzender hiervan op de hoogte stellen?

Als u een officiƫle beslissing (besluit) van de gemeente wilt waaraan rechtsgevolgen verbonden zijn, dan kunt u deze niet via een e-mailbericht aanvragen. Tenzij dit op de website van de gemeente Zeist uitdrukkelijk is aangegeven. In andere gevallen dan op de website van de gemeente Zeist vermeld, stuurt u ons dan een ondertekende brief of fax met daarin uw verzoek of bezwaar, dan zorgen wij voor de verdere afhandeling.