Sportpark Dijnselburg

Wij willen sportpark Dijnselburg opknappen en opnieuw inrichten. Voetbalvereniging SV Zeist speelt al op deze plek. Honk- en softbalvereniging HSV Phoenix verhuist misschien naar dit sportpark. Voor deze verhuizing is een andere inrichting van de velden nodig. Voor SV Zeist moeten de velden worden opgeknapt.

Vertegenwoordigers van de groene groepen en de sportverenigingen zijn nauw betrokken geweest bij de planvorming. Ook de bewonersvereniging Bewoners Belangen Huis ter Heide hebben we op hoogte gehouden van het plan. Direct na het reces wordt het plan ter besluitvorming aan het college van burgemeester en wethouders voorgelegd. En medio oktober 2020 vervolgens aan de gemeenteraad.

Bekijk het ontwerp (pdf, 207 KB)

Digitale inloopavond

Wij hadden u willen uitnodigen voor een informatieavond in Huis ter Heide, maar vanwege het coronavirus mogen wij geen fysieke bijeenkomsten organiseren. We kozen daarom voor een digitale inloopavond. Van 9 tot en met 17 juli kon u op het online participatieplatform OmZeist vragen stellen en opmerkingen plaatsen over het plan. Het reactieforum is inmiddels gesloten, maar u kunt het plan nog steeds bekijken.

Bekijk plan op OmZeist

Naar projectenoverzicht