Sportpark Dijnselburg

Sportpark Dijnselburg wordt opgeknapt en opnieuw ingericht. Voetbalvereniging SV Zeist speelt al op deze locatie en honk- en softbalvereniging HSV Phoenix komt naar dit sportpark. 

HSV Phoenix krijgt twee softbalvelden van natuurgras. Het hoofdveld van SV Zeist wordt opgeknapt. Daarnaast wordt een deel van het aanliggende veld heringericht tot openbaar voetbalveld van natuurgras. Dit wordt het trainingsveld van SV Zeist dat buiten sporttijden beschikbaar is voor de buurt.

Omleidingsroute

Kaart Sportpark Dijnselburg (jpg, 66 KB)
Op het kaartje ziet u Sportpark Dijnselburg. Route bouwverkeer in het blauw en de tijdelijke wandel- en fietsroute gestippeld in het geel.

Tijdens de werkzaamheden aan de velden is er een tijdelijke omleidingsroute voor wandelaars en fietsers. SV Zeist en de toegang tot het ‘wandelrondje’ blijven bereikbaar. Autoverkeer kan via dezelfde weg als het bouwverkeer. Op het kaartje ziet u dat de aannemer (Antea Realisatie B.V.) via de Huis ter Heideweg op de bouwlocatie komt.

Planning

De werkzaamheden zijn in april 2021 gestart. De sportvelden zijn uiterlijk deze zomer (september) 2021 gereed. Daarnaast worden de kleedkamers gerenoveerd en komen er 2 extra kleedkamers en ruimtes voor opslag bij. Wanneer deze werkzaamheden plaatsvinden is nog niet bekend.

Wat ging vooraf

Op donderdag 12 november 2021 heeft de gemeenteraad ingestemd met de plannen voor het Sportpark Dijnselburg. Vertegenwoordigers van de groene groepen en de sportverenigingen zijn nauw betrokken geweest bij de planvorming. Ook de bewonersvereniging Bewoners Belangen Huis ter Heide hebben we op hoogte gehouden van het plan.

Bekijk het ontwerp
Naar projectenoverzicht