Kansrijke start voor alle kinderen

Ieder kind verdient de best mogelijke start van zijn of haar leven. De eerste 1.000 dagen van het leven van een kind zijn bepalend voor een gezonde groei en ontwikkeling later. Voor elke ouder is het krijgen van een kind een bijzondere gebeurtenis, die met allerlei emoties en vragen gepaard kan gaan.

Vragen of zorgen over kind of ouderschap

Heeft u vragen of zorgen over uw kind of het ouderschap? Of kent u iemand die hulp kan gebruiken? Neem dan contact op met Centrum voor Jeugd en Gezin Zeist (CJG)

Contact jeugdverpleegkundige

Wilt u contact met een jeugdverpleegkundige? Of heeft u vragen over de gezondheid en verzorging van uw kind? Bel dan met GGD regio Utrecht via 033 46 00 046.

Samen aan de slag voor ouder en kind

Organisaties die een rol spelen bij de geboorte van een kind werken in de gemeente Zeist samen. Dat doen zij in de coalitie Kansrijke Start Zeist. Zij willen met elkaar gezinnen snel bereiken en goed begeleiden, als dat nodig is. Vanaf het moment van zwanger (willen) worden tot aan de leeftijd van 2 jaar. Centraal staat wat elk gezin nodig heeft om de start van hun kind zo goed mogelijk te laten zijn.

Deelnemende organisaties

De coalitie Kansrijke Start Zeist bestaat uit:

Landelijk actieprogramma Kansrijke Start

De lokale coalitie Kansrijke Start Zeist is onderdeel van het landelijke actieprogramma Kansrijke Start. Gemeenten en het Rijk werken samen om de ondersteuning in de eerste 1.000 dagen in het leven van een kind beter te organiseren.

Doet u mee?

  • Heeft u als inwoner idee├źn over Kansrijke Start?
  • Bent u als professional werkzaam in Zeist en wilt u contact met de coalitie Kansrijke Start Zeist?
  • Wilt u uitgenodigd worden voor bijeenkomsten?

Laat het ons weten.

Nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief 'Kansrijke Start' blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. U ontvangt de nieuwsbrief per e-mail. 

Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Lees meer over ons privacybeleid.

Aanmelden nieuwsbrief