Sociaal team en spreekuren

Mogelijk heeft u hulp nodig om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Of om actief aan het dagelijks leven te kunnen blijven deelnemen. Reden kan zijn dat u wat ouder wordt, een beperking heeft, of langdurig ziek bent. Hieronder vindt u de mogelijkheden om contact op te nemen of een gesprek te voeren.

Spreekuren sociaal team

Locatie dag tijd
Zeist Noord, Johan van Oldenbarneveltlaan 103 woensdag 10.00 - 11.00
Zeist Noord, Laan van Vollenhove 12B (in wijkservicepunt 't Volle Hof) woensdag 13.00 - 14.00
Zeist Centrum, Markt 1 (Bibliotheek Idea) donderdag 10.00 - 11.00
Zeist Oost, Hoog Kanje 186 (Binnenbos) woensdag 11.00 - 12.00
Zeist West, De Clomp 1904 (De Koppeling) donderdag 14.00 - 15.00
Den Dolder, Doctor Ramaerlaan 2 (Pelita) 2e en 4e donderdag van de maand (alleen voor inwoners boven 23 jaar) 10.30 - 11.30
Den Dolder, Dolderseweg 123 (Maria Christinakerk) dinsdag alleen in de even weken van de maand 11.00 - 12.00

Een professional beantwoordt dan uw vragen over:

  • ondersteuning om actief aan het dagelijks leven deel te kunnen nemen
  • ondersteuning om zelfstandig te kunnen blijven wonen
  • opvoeden, opgroeien en jeugdhulp
  • vragen over uw wijk of ideeën voor uw wijk

Als u in Austerlitz woont, kunt u met vragen over ondersteuning (Wmo) terecht bij het telefonisch spreekuur van Austerlitz Zorgt.

Gesprek aanvragen sociaal team

Met dit formulier vraagt u een gesprek aan met een lid van het Sociaal Team over een hulpvraag. Na het indienen van dit formulier neemt een medewerker van de gemeente contact met u op om een afspraak te maken voor een gesprek. Het streven is om dat gesprek te laten plaatsvinden binnen 10 dagen na het indienen van dit formulier. Dat gesprek kan bij u thuis zijn, of op één van de vijf wijkservicepunten.

Gesprek aanvragen

of schriftelijk een gesprek aanvragen gesprek aanvragen (pdf, 126 KB)

U kunt dit formulier aan ons toesturen: Gemeente Zeist, postbus 513, 3700 AM Zeist of digitaal indienen door het ingevulde en ondertekende formulier te scannen en te e-mailen naar zeist@zeist.nl.

Wijziging doorgeven

Hier kunt u, als bestaande Wmo-cliënt, wijzigingen doorgeven. U kunt dit ook door een contactpersoon laten invullen als u dat wilt.

Adreswijzigingen of een overlijden hoeft u niet aan ons door te geven. Dat soort gegevens krijgen wij automatisch door vanuit de basisregistratie personen.

Wijzigingsformulier

of schriftelijk uw wijziging doorgeven: Wijzigingsformulier (pdf, 601 KB)

U kunt dit formulier aan ons toesturen: Gemeente Zeist, postbus 513, 3700 AM Zeist of digitaal indienen door het ingevulde en ondertekende formulier te scannen en te e-mailen naar zeist@zeist.nl.