Trouwlocaties

U kunt kiezen uit een vaste trouwlocatie of een locatie die u zelf kiest en laat goedkeuren door ons.

Trouwzaal gemeentehuis

Het gemeentehuis en de trouwzaal zijn rolstoeltoegankelijk. De bruidsauto en maximaal 5 volgauto's mogen parkeren op het plein voor het gemeentehuis. De andere gasten kunnen in de directe omgeving parkeren. De plechtigheid duurt ongeveer 30 minuten. Wij verzoeken u om 5 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

De trouwzaal heeft 50 zitplaatsen, voor de overige aanwezigen biedt de zaal sta-gelegenheid.

Bij binnenkomst van de bruid, tijdens het tekenen en bij naar buiten gaan kan er muziek afgespeeld worden. Geef dit op tijd door zodat onze gastheren en vrouwen op de hoogte zijn. Er is geen microfoon of beamer beschikbaar. 

Het is niet toegestaan om na afloop met rijst, confetti of bloemen te strooien. Komt u met paard en koets? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor het opruimen van de paardenmest. Dieren mogen het gemeentehuis niet in, met uitzondering van blindengeleidehonden.

Bekijk op YouTube een filmpje van de trouwzaal.

Voor het bespreken van de trouwzaal kunt u contact met ons opnemen.

Andere vaste trouwlocaties

Neem eerst contact op met de trouwlocatie om de gewenste datum te reserveren. Daarna doet u een melding van voorgenomen huwelijk.

Klik op de foto voor meer informatie over de trouwlocatie.

Villa Pavia is alleen een trouwlocatie voor Zeistenaren, familieleden van bewoners of via het meisjesinternaat en RTV Utrecht.

Trouwen in een locatie die u zelf kiest

U kunt ook zelf een trouwlocatie kiezen, bijvoorbeeld het café om de hoek, thuis of een feestzaal. Een éénmalige trouwlocatie regelt u minimaal 3 maanden van te voren. Uw trouwlocatie moet aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • de gemeente moet de trouwlocatie eerst goedkeuren
  • de trouwlocatie moet in de gemeente Zeist zijn
  • de eigenaar van de trouwlocatie moet akkoord zijn

Neem contact op met een ambtenaar van de burgerlijke stand als u zelf een locatie wilt kiezen.