Werk aan de weg

We werken regelmatig aan de weg om de kwaliteit van onze wegen en de bereikbaarheid optimaal te houden. Wegwerkzaamheden kunnen hinder veroorzaken, maar we proberen daarbij altijd om de overlast tot een minimum te beperken. Als er een omleiding is, dan wordt deze ter plekke ook met borden aangegeven.

Kaart met werkzaamheden en routeplanner

Op de kaart staan de huidige wegwerkzaamheden in en rondom de gemeente Zeist. Ook staat er een routeplanner op de kaart (links bovenin). Deze routeplanner houdt rekening met de omleidingen.

Bekijk de kaart

Actuele verkeershinder

Bekijk welke wegwerkzaamheden er de komende periode zijn en wat dit betekent voor het verkeer in de omgeving. Bij slecht weer kunnen onderstaande werkzaamheden verschoven worden naar een andere datum.

Wegwerkzaamheden in Zeist

StraatWerkzaamhedenStart EindeOmleiding
Johannes PostlaanEr wordt met een kraan aan de daken van woningen gewerkt. In verband met de verkeersveiligheid is de rijbaan afgesloten. Vrijdag 15 meiVrijdag 22 meiKleine hinder. Ter plekke wordt een omleiding aangegeven.
Dijnselburgerlaan Asfalteren van de uitrittenWoensdag 27 meiVrijdag 29 meiKleine verheershinder.
UtrechtsewegHerstel van een verzakkingWoensdag 10 juniWoensdag 11 juniDe rijbaan richting Driebergen wordt afgezet. Autoverkeer wordt omgeleid via de Montaubanstraat. De bushalte op de Lageweg vervalt tijdens de werkzaamheden. 
Utrechtseweg / De Dreef / Krommerijnlaan Verleggen van kabels en leidingenMaandag 2 maartVrijdag 7 augustusKleine verkeershinder. Fietsers, brommers en voetgangers worden omgeleid.

Winkelcentrum de ClompHerinrichting van het winkelcentrum-Eind 2020Binnenterrein en oude parkeerterrein de Clomp zijn afgesloten voor autoverkeer. Ook fietsers en voetgangers worden omgeleid.

Wegwerkzaamheden in Huis ter Heide

StraatWerkzaamhedenStartEindeOmleiding
KeerkringHerinrichtingWoensdag 20 meiVrijdag 12 juniKleine hinder. Verkeer kan de wijk in en uit via de Zonnelaan en Melkweg richting de Sterrenberglaan.

Bekijk meer wegwerkzaamheden in de omgeving:

Vragen

Heeft u nog vragen over de werkzaamheden? Neemt u gerust contact met ons op via zeist@zeist.nl of het vijfcijferige telefoonnummer van de gemeente: 14 030

Melding woonomgeving

Een melding woonomgeving gaat onder andere over: beschadigd wegdek, verkeersborden, trottoirschade, defecte straatverlichting, onkruid, overhangende takken, rioleringen, vervuiling en hondenpoep. U kunt online een melding doen of via telefoonnummer 14 030.

Online melden