Werk aan de weg

We werken regelmatig aan de weg om de kwaliteit van onze wegen en de bereikbaarheid optimaal te houden. Wegwerkzaamheden kunnen hinder veroorzaken, maar we proberen daarbij altijd om de overlast tot een minimum te beperken. Als er een omleiding is, dan wordt deze ter plekke ook met borden aangegeven.

Kaart met werkzaamheden en routeplanner

Op de kaart staan de huidige wegwerkzaamheden in en rondom de gemeente Zeist. Ook staat er een routeplanner op de kaart (links bovenin). Deze routeplanner houdt rekening met de omleidingen.

Bekijk de kaart

Actuele verkeershinder

Bekijk welke wegwerkzaamheden er de komende periode zijn en wat dit betekent voor het verkeer in de omgeving. Bij slecht weer kunnen onderstaande werkzaamheden verschoven worden naar een andere datum.

Wegwerkzaamheden in Zeist

StraatWerkzaamhedenStart EindeOmleiding
BlikkenburgerlaanHerstelwerk aan de gasleiding Donderdag 2 april, 7.30 uur Donderdag 2 april 16.00 uur Ter plekke is een omleiding aangegeven.
SophialaanHerinrichting van de straat met nieuwe asfaltering/ wegverhardingMaandag 13 januariVrijdag 10 aprilStraat wordt afgesloten.
Utrechtseweg / De Dreef / Krommerijnlaan Verleggen van kabels en leidingenMaandag 2 maartVrijdag 7 augustusKleine hinder. Fietsers, brommers en voetgangers worden omgeleid.

Utrechtseweg / 1e DorpstraatInspectie rioleringVrijdag 27 maart, 9.00 uurVrijdag 27 maart, 15.00 uurKleine verkeershinder (maximaal 5 minuten)
Winkelcentrum de ClompHerinrichting van het winkelcentrum-Tot en met 2020Binnenterrein en oude parkeerterrein de Clomp zijn afgesloten voor autoverkeer. Ook fietsers en voetgangers worden omgeleid.

Wegwerkzaamheden in Den Dolder

StraatWerkzaamhedenStartEindeOmleiding
EmbranchementswegSnoeien en kappen van (risico) bomenMaandag 2 maartVrijdag 6 maartRijbaan wordt afgesloten. Ter plekke is een omleiding aangegeven.
FornheselaanReconstructie fietspad + verwijderen van Japanse DuizendknoopMaandag 3 februariVrijdag 27 maartFietsers wordt omgeleid via de Hindelaan en Hertenlaan.

 Wegwerkzaamheden in Huis ter Heide

StraatWerkzaamhedenStartEindeOmleiding
RuysdaellaanHerinrichting van de wegDonderdag 20 februari vanaf 7.00 uurVrijdag 20 maart 17.00 uurKleine hinder. Ter plekke is een omleiding aangegeven, over één of meerdere buslijnen.

Bekijk meer wegwerkzaamheden in de omgeving:

Vragen

Heeft u nog vragen over de werkzaamheden? Neemt u gerust contact met ons op via zeist@zeist.nl of het vijfcijferige telefoonnummer van de gemeente: 14 030

Melding woonomgeving

Een melding woonomgeving gaat onder andere over: beschadigd wegdek, verkeersborden, trottoirschade, defecte straatverlichting, onkruid, overhangende takken, rioleringen, vervuiling en hondenpoep. U kunt online een melding doen of via telefoonnummer 14 030.

Online melden