Werk aan de weg

We werken regelmatig aan de weg om de kwaliteit van onze wegen en de bereikbaarheid optimaal te houden. Wegwerkzaamheden kunnen hinder veroorzaken, maar we proberen daarbij altijd om de overlast tot een minimum te beperken. Als er een omleiding is, dan wordt deze ter plekke ook met borden aangegeven.

Kaart met werkzaamheden en routeplanner

Op de kaart staan de huidige wegwerkzaamheden in en rondom de gemeente Zeist. Ook staat er een routeplanner op de kaart (links bovenin). Deze routeplanner houdt rekening met de omleidingen.

Bekijk de kaart

Actuele verkeershinder

Bekijk welke wegwerkzaamheden er de komende periode zijn en wat dit betekent voor het verkeer in de omgeving. Bij slecht weer kunnen onderstaande werkzaamheden verschoven worden naar een andere datum.

Wegwerkzaamheden in Zeist

StraatWerkzaamhedenStart EindeOmleiding
GriftlaanBomen worden gesnoeidMaandag 14 septemberVrijdag 18 septemberDe werkzaamheden worden gedaan met een rijdende afzetting, buiten de spitstijd. Bij afsluiting van de fietspaden worden verkeersregelaars ingezet.
Kromme-Rijnlaan (fase 2)Reconstructie rijbaanVrijdag 4 septemberDinsdag 29 septemberAutoverkeer wordt omgeleid via de Utrechtseweg en Griftlaan. Saestum en PGGM zijn bereikbaar via de Fazantenlaan en de Noordweg. Fietsers worden omgeleid. Buslijn 74 wordt vanaf de Koppelweg omgeleid via de Griffensteijnselaan, de Griftlaan en de Utrechtseweg. De bushaltes aan de Kromme-Rijnlaan aan de Griffensteijnselaan vervallen. Er komt een tijdelijke halte aan de overkant van de Koppelweg langs de Griffensteijnselaan.
Utrechtseweg / De Dreef / Krommerijnlaan Verleggen van kabels en leidingenMaandag 2 maartVrijdag 7 augustusKleine verkeershinder. Fietsers, brommers en voetgangers worden omgeleid.

WaterigewegBomen worden gesnoeidMaandag 12 oktoberMaandag 16 oktoberDe werkzaamheden worden gedaan met een rijdende afzetting, buiten de spitstijd. Bij afsluiting van de fietspaden worden verkeersregelaars ingezet.
Winkelcentrum de ClompHerinrichting van het winkelcentrum-Eind 2020Binnenterrein en oude parkeerterrein de Clomp zijn afgesloten voor autoverkeer. Ook fietsers en voetgangers worden omgeleid.

Bekijk meer wegwerkzaamheden in de omgeving:

Vragen

Heeft u nog vragen over de werkzaamheden? Neemt u gerust contact met ons op via zeist@zeist.nl of het vijfcijferige telefoonnummer van de gemeente: 14 030

Melding woonomgeving

Een melding woonomgeving gaat onder andere over: beschadigd wegdek, verkeersborden, trottoirschade, defecte straatverlichting, onkruid, overhangende takken, rioleringen, vervuiling en hondenpoep. U kunt online een melding doen of via telefoonnummer 14 030.

Online melden