Werk aan de weg

We werken regelmatig aan de weg om de kwaliteit van onze wegen en de bereikbaarheid optimaal te houden. Wegwerkzaamheden kunnen hinder veroorzaken, maar we proberen daarbij altijd om de overlast tot een minimum te beperken. Als er een omleiding is, dan wordt deze ter plekke ook met borden aangegeven.

Kaart met werkzaamheden en routeplanner

Op de kaart staan de huidige wegwerkzaamheden in en rondom de gemeente Zeist. Ook staat er een routeplanner op de kaart (links bovenin). Deze routeplanner houdt rekening met de omleidingen.

Kaart met wegwerkzaamheden en omleidingen
Klik op de afbeelding om de kaart met wegafsluitingen en routeplanner te openen

Let op: Bij slecht weer kunnen onderstaande werkzaamheden verschoven worden naar een andere datum

Overzicht verschillende asfalt-, straat en andere werkzaamheden
Dorp/wijkStraatWerkzaamhedenStartEindeOmleiding

Zeist-West

Winkelcentrum de ClompHerinrichting van het winkelcentrumtot en met 2020Binnenterrein en oude parkeerterrein de Clomp zijn afgesloten voor autoverkeer. Ook fietsers en voetgangers worden omgeleid.
Zeist-Ooststation Driebergen-ZeistHerinrichting stationsgebied Driebergen-Zeisttot 2021

Snelheidsbeperking gemotoriseerd verkeer. Af en toe oponthoud door werkzaamheden. Omleiding voor fietsers en voetgangers.

Zeist-Oost

station Driebergen-Zeist

Hoofdstraat

ingebruikname oostelijke onderdoorgangvrijdag 25 oktobermaandag 28 oktoberHoofdstraat  afgesloten. Bekijk wanneer en hoe de omleiding loopt. Treinen rijden volgens normale dienstregeling.
Den DolderDolderseweg

Asfalteren rijweg en stoep Dolderseweg (Fornheselaan tot en met rand bebouwde kom) in 3 fases.

Fase 2 & 3: Dolderseweg asfaltwerkzaamheden

maandag 16 septembermaandag 11 november

Rijbaan afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Omleiding voor auto's en bussen.

Bosch en DuinHobbemalaanVervangen verharding rijbaan en fietspadmaandag 9 septemberdinsdag 29 oktoberRijbaan afgesloten, volg de omleiding

Nog meer wegwerkzaamheden:

Vragen

Heeft u nog vragen over de werkzaamheden? Neemt u gerust contact met ons op via zeist@zeist.nl of het vijfcijferige telefoonnummer van de gemeente: 14 030

Melding woonomgeving

Een melding woonomgeving gaat onder andere over: beschadigd wegdek, verkeersborden, trottoirschade, defecte straatverlichting, onkruid, overhangende takken, rioleringen, vervuiling en hondenpoep. U kunt online een melding doen of via telefoonnummer 14 030.

Online melden

Help ons de website verbeteren

Wij werken continu aan de verbetering van deze website. Mist u informatie, kunt u het niet vinden of heeft u een tip? Laat het ons weten. 

Help ons de website verbeteren