Werk aan de weg

We werken regelmatig aan de weg om de kwaliteit van onze wegen en de bereikbaarheid optimaal te houden. Wegwerkzaamheden kunnen hinder veroorzaken, maar we proberen daarbij altijd om de overlast tot een minimum te beperken. Als er een omleiding is, dan wordt deze ter plekke ook met borden aangegeven.

Kaart met werkzaamheden en routeplanner

Op de kaart staan de huidige wegwerkzaamheden in en rondom de gemeente Zeist. Ook staat er een routeplanner op de kaart (links bovenin). Deze routeplanner houdt rekening met de omleidingen.

Bekijk de kaart

Actuele verkeershinder

Bekijk welke wegwerkzaamheden er de komende periode zijn en wat dit betekent voor het verkeer in de omgeving. Bij slecht weer kunnen onderstaande werkzaamheden verschoven worden naar een andere datum.

Wegwerkzaamheden in Zeist

StraatWerkzaamhedenStart EindeOmleiding
GriftlaanBomen worden gesnoeidMaandag 14 septemberVrijdag 18 septemberDe werkzaamheden worden gedaan met een rijdende afzetting, buiten de spitstijd. Bij afsluiting van de fietspaden worden verkeersregelaars ingezet.
Kromme-RijnlaanNieuwe inrichting van de wegMaandag 20 juliEind 2020
Kromme-Rijnlaan (Bomen)Bomen worden gesnoeidMaandag 13 juliVrijdag 24 juliDe werkzaamheden worden gedaan met een rijdende afzetting, buiten de spitstijd. Bij afsluiting van de fietspaden worden verkeersregelaars ingezet. 
Oude Arnhemseweg (noord)De weg wordt vernieuwdMaandag 8 juniZaterdag 8 augustusKleine hinder. Ter plekke wordt een omleiding aangegeven. 
Utrechtseweg / De Dreef / Krommerijnlaan Verleggen van kabels en leidingenMaandag 2 maartVrijdag 7 augustusKleine verkeershinder. Fietsers, brommers en voetgangers worden omgeleid.

WaterigewegBomen worden gesnoeidMaandag 12 oktoberMaandag 16 oktoberDe werkzaamheden worden gedaan met een rijdende afzetting, buiten de spitstijd. Bij afsluiting van de fietspaden worden verkeersregelaars ingezet.
Weteringlaan Bomen worden gesnoeidMaandag 27 juliVrijdag 31 juliDe werkzaamheden worden gedaan met een rijdende afzetting, buiten de spitstijd. Bij afsluiting van de fietspaden worden verkeersregelaars ingezet. 
Winkelcentrum de ClompHerinrichting van het winkelcentrum-Eind 2020Binnenterrein en oude parkeerterrein de Clomp zijn afgesloten voor autoverkeer. Ook fietsers en voetgangers worden omgeleid.

Bekijk meer wegwerkzaamheden in de omgeving:

Vragen

Heeft u nog vragen over de werkzaamheden? Neemt u gerust contact met ons op via zeist@zeist.nl of het vijfcijferige telefoonnummer van de gemeente: 14 030

Melding woonomgeving

Een melding woonomgeving gaat onder andere over: beschadigd wegdek, verkeersborden, trottoirschade, defecte straatverlichting, onkruid, overhangende takken, rioleringen, vervuiling en hondenpoep. U kunt online een melding doen of via telefoonnummer 14 030.

Online melden