Werk aan de weg

We werken regelmatig aan de weg om de kwaliteit van onze wegen en de bereikbaarheid optimaal te houden. Wegwerkzaamheden kunnen hinder veroorzaken, maar we proberen daarbij altijd om de overlast tot een minimum te beperken. Als er een omleiding is, dan wordt deze ter plekke ook met borden aangegeven.

Kaart met werkzaamheden en routeplanner

Op de kaart staan de huidige wegwerkzaamheden in en rondom de gemeente Zeist. Ook staat er een routeplanner op de kaart (links bovenin). Deze routeplanner houdt rekening met de omleidingen.

Kaart met wegwerkzaamheden en omleidingen
Klik op de afbeelding om de kaart met wegafsluitingen en routeplanner te openen

Let op: Bij slecht weer kunnen onderstaande werkzaamheden verschoven worden naar een andere datum

Overzicht verschillende asfalt-, straat en andere werkzaamheden
Dorp/wijkStraatWerkzaamhedenStartEindeOmleiding
Zeist-NoordJohan van OldenbarneveltlaanDe rijbaan wordt voorzien van een nieuwe laag asfalt en markering. maandag 18 novembervrijdag 21 novemberOmleiding voor auto's en fietsers.
Zeist-West

Griftlaan

(tussen Weteringlaan en Utrechtseweg)

Groot onderhoud op fietspaden en rijbaan. maandag 25 novembervrijdag 6 december

Omleiding voor auto's, fietsers en voetgangers.

Zeist-West

Winkelcentrum de ClompHerinrichting van het winkelcentrumtot en met 2020Binnenterrein en oude parkeerterrein de Clomp zijn afgesloten voor autoverkeer. Ook fietsers en voetgangers worden omgeleid.
Zeist-WestOude ArnhemsewegVervanging rioolmaandag 11 novembervrijdag 20 decemberOude Arnhemseweg is deels afgesloten voor verkeer. Omleiding voor auto's, bussen en fietsers.
Zeist-OostFietspad WoudenbergsewegAsfaltwerkzaamheden aan het fietspad tussen de Jagersingel en rotonde Krakelingweg.maandag 18 november 07.00 uurmaandag 18 november 17.00 uur Fietsers worden omgeleid via de Jagersingel, Prof. Lorentzlaan en Krakelingweg.
Zeist-Ooststation Driebergen-ZeistHerinrichting stationsgebied Driebergen-Zeisttot 2021

Snelheidsbeperking gemotoriseerd verkeer. Af en toe oponthoud door werkzaamheden. Omleiding voor fietsers en voetgangers.

Zeist-OostJagersingel Asfaltwerkzaamhedenmaandag 18 novemberdinsdag 19 novemberRijbaan afgesloten. Verkeer wordt ter plaatse omgeleid.
Den DolderDolderseweg

Asfalteren rijweg en stoep Dolderseweg betreffende het wegdeel dat loopt vanaf de Baarnseweg tot de Fornheselaan.

dinsdag 8 oktobervrijdag 15 november

Rijbaan afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Omleiding voor auto's en bussen.

Nog meer wegwerkzaamheden:

Vragen

Heeft u nog vragen over de werkzaamheden? Neemt u gerust contact met ons op via zeist@zeist.nl of het vijfcijferige telefoonnummer van de gemeente: 14 030

Melding woonomgeving

Een melding woonomgeving gaat onder andere over: beschadigd wegdek, verkeersborden, trottoirschade, defecte straatverlichting, onkruid, overhangende takken, rioleringen, vervuiling en hondenpoep. U kunt online een melding doen of via telefoonnummer 14 030.

Online melden

Help ons de website verbeteren

Wij werken continu aan de verbetering van deze website. Mist u informatie, kunt u het niet vinden of heeft u een tip? Laat het ons weten. 

Help ons de website verbeteren