Werk aan de weg

Om de kwaliteit van de wegen en de bereikbaarheid van de gemeente optimaal te houden, wordt regelmatig aan de weg gewerkt. Om overlast voor de gebruiker tot een minimum te beperken, informeert de gemeente u over deze wegwerkzaamheden. De aannemer plaatst bij werkzaamheden (omleidings)borden, zodat u toch op de plek van bestemming komt. Wij begrijpen dat dit vervelend kan zijn.

Klik op de afbeelding om de kaart met wegafsluitingen en routeplanner te openen

Asfalt-, straat- en andere werkzaamheden in verschillende straten

Let op: Bij slecht weer kunnen onderstaande werkzaamheden verschoven worden naar een andere datum

Overzicht verschillende asfalt-, straat en andere werkzaamheden
StraatWerkzaamhedenDatumOmleiding
Driebergseweg ZuidzijdeVerbreding fietspadMaandag 16 september 2017 tot en met maart 2018
Prins Bernhardlaan Aanbrengen asfalt vanwege randschadeWoensdag 15 november
SocrateslaanVernieuwen voetpaden met Gravilyn. Gravilyn is een natuurlijk mengsel van het goudgele mineraal "Gravier d'Or" met biologische LynPave-olie. Het materiaal wordt gebruikt voor het aanleggen van fiets- en wandelpaden.

Maandag 13 tot en met vrijdag 17 november

 

Bosch en Duin fietspaden

Kaart

Asfaltwerkzaamheden op fietspaden naast de Mesdaglaan, Duinweg en Biltseweg. De werkzaamheden zijn van 7:00 tot en met 17:00 uur.

Tijdens de werkzaamheden zijn de fietspaden niet bereikbaar. Bij de werkzaamheden ter hoogte van inritten kunnen deze voor korte tijd niet gebruikt worden.

Dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 november

  • Dinsdag westzijde Mesdaglaan en Duinweg
  • Woensdag Westzijde Biltseweg
  • Donderdag Oostzijde Mesdaglaan en Duinweg
  • Vrijdag Oostzijde Biltseweg
Er staan verkeersregelaars
P+R station Den DolderUitbreiding parkeerplaatsen (17) P+R station Den Dolder. Van 13 tot en met 17 november worden de parkeerplaatsen opnieuw gemarkeerd en dan kan er niet geparkeerd worden op de afgezette vakken.Maandag 30 oktober tot en met vrijdag 17 november
Prinses MarijkelaanHerbestrating en groen onderhoudMaandag 30 oktober tot zaterdag 2 december
Boulevard en GeropleinGroot onderhoud. Maandag 20 november wisselt de wegafsluiting. De Boulevard is dan weer toegankelijk voor verkeer dat Zeist in wil rijden. Verkeer dat Zeist via de Boulevard wil verlaten moet vanwege de wegafsluiting omrijden. Meer informatie staat op de pagina Groot onderhoud Boulevard en Geroplein

16 oktober 2017 tot midden 2018

Kaart en routeplanner met wegafsluitingen en wegwerkzaamheden (maandag 20 november tot en met vrijdag 22 december)

WeteringlaanVerschillende wegwerkzaamheden (inclusief fietspaden) Meer informatie staat op de pagina Werkzaamheden Weteringlaan30 oktober 2017 tot en met voorjaar 2018

Kaart en routeplanner met wegafsluitingen en wegwerkzaamheden fase 1 (maandag 20 november tot en met vrijdag 22 december)

LindenlaanVerschillende wegwerkzaamheden. Meer informatie staat op de pagina Lindenlaan herinrichting

30 oktober tot en met 22 december 2017

Kaart en routeplanner met wegafsluitingen en wegwerkzaamheden

Rotonde Prof. Lorentzlaan/ Lindenlaan

Aanbrengen nieuwe deklaag op de rotonde. De rotonde is tijdens de werkzaamheden afgesloten.Van woensdag 22 november 23:30 uur tot donderdag 23 november 5:00 uurRotonde is afgesloten. U kunt een alternatieve route plannen met de routeplanner
Paduaweg (Den Dolder)Werkzaamheden fietstunnel en nieuwe routeTot 1 januari 2018

Paduaweg (Den Dolder) deels afgesloten (tot 1 januari 2018)

Voor werkzaamheden aan de nieuwe fietstunnel bij de Tolhuislaan, is de Paduaweg voor langere tijd afgesloten voor autoverkeer. Met de nieuwe fietstunnel  komt er een veilige route tussen het noorden en zuiden van Den Dolder voor fietsers, voetgangers en scooters. Voor meer informatie over de aanleg van de fietstunnel, zie project drieluik Den Dolder >>.

Actuele verkeerssituatie

Op www.zeist.nl/bereikbaar vindt u de actuele verkeerssituatie op de doorgaande wegen in en rondom Zeist. In één oogopslag ziet u waar er zich op dat moment vertragingen voordoen. GoedOpWeg.nl informeert u over wegwerkzaamheden van wegbeheerders in de regio; u kunt zich abonneren op de nieuwsalert.
De planningen zijn altijd onder voorbehoud.

Meer informatie en online melden

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neemt u gerust contact met ons op via zeist@zeist.nl of het vijfcijferige telefoonnummer van de gemeente: 14 030

Een melding woonomgeving gaat onder andere over: beschadigd wegdek, verkeersborden, trottoirschade, defecte straatverlichting, onkruid, overhangende takken, rioleringen, vervuiling en hondenpoep. U kunt online een melding doen of via telefoonnummer 14 030.

Online melden