Werk aan de weg

We werken regelmatig aan de weg om de kwaliteit van onze wegen en de bereikbaarheid optimaal te houden. Wegwerkzaamheden kunnen hinder veroorzaken, maar we proberen daarbij altijd om de overlast tot een minimum te beperken. Als er een omleiding is, dan wordt deze ter plekke ook met borden aangegeven.

Kaart met werkzaamheden en routeplanner

Op de kaart staan de huidige wegwerkzaamheden in en rondom de gemeente Zeist. Ook staat er een routeplanner op de kaart (links bovenin). Deze routeplanner houdt rekening met de omleidingen.

Kaart met wegwerkzaamheden en omleidingen
Klik op de afbeelding om de kaart met wegafsluitingen en routeplanner te openen

Actuele verkeershinder

Bij slecht weer kunnen onderstaande werkzaamheden verschoven worden naar een andere datum.

Wegwerkzaamheden Zeist
StraatWerkzaamhedenStart EindeOmleiding
Winkelcentrum de ClompHerinrichting van het winkelcentrum   - tot en met 2020Binnenterrein en oude parkeerterrein de Clomp zijn afgesloten voor autoverkeer. Ook fietsers en voetgangers worden omgeleid.
Station Driebergen-ZeistHerinrichting stationsgebied Driebergen-Zeist   - tot 2021

Snelheidsbeperking gemotoriseerd verkeer. Af en toe oponthoud door werkzaamheden. Omleiding voor fietsers en voetgangers.

KrommerijnlaanRealisatie van een nieuwe uitrit t.b.v. de nieuwe woonwijkmaandag 6 januarimaandag 20 januariFietsers worden omgeleid. Af en toe worden verkeersregelaars ingezet om het autoverkeer te regelen.
SophialaanHerinrichting van de straat met nieuwe asfaltering/ wegverhardingmaandag 13 januarivrijdag 3 aprilStraat wordt deels afgesloten.
Weteringlaan/ GriftlaanKappen en planten van bomenmaandag 20 januarivrijdag 21 februariFietsers worden omgeleid. Geen tot weinig hinder voor ander verkeer.

Nog meer wegwerkzaamheden:

Vragen

Heeft u nog vragen over de werkzaamheden? Neemt u gerust contact met ons op via zeist@zeist.nl of het vijfcijferige telefoonnummer van de gemeente: 14 030

Melding woonomgeving

Een melding woonomgeving gaat onder andere over: beschadigd wegdek, verkeersborden, trottoirschade, defecte straatverlichting, onkruid, overhangende takken, rioleringen, vervuiling en hondenpoep. U kunt online een melding doen of via telefoonnummer 14 030.

Online melden