Werk aan de weg

Om de kwaliteit van de wegen en de bereikbaarheid van de gemeente optimaal te houden, wordt regelmatig aan de weg gewerkt. Om overlast voor de gebruiker tot een minimum te beperken, informeert de gemeente u over deze wegwerkzaamheden. De aannemer plaatst bij werkzaamheden (omleidings)borden, zodat u toch op de plek van bestemming komt. Wij begrijpen dat dit vervelend kan zijn.

Klik op de afbeelding om de kaart met wegafsluitingen en routeplanner te openen

Asfalt-, straat- en andere werkzaamheden in verschillende straten

Let op: Bij slecht weer kunnen onderstaande werkzaamheden verschoven worden naar een andere datum

Schema groenonderhoud

Overzicht verschillende asfalt-, straat en andere werkzaamheden
StraatWerkzaamhedenDatumOmleiding
1e Hogeweg

Afrondende werkzaamheden vanwege de herinrichting van de 1e Hogeweg. Het straatwerk is vernieuwd. Er staan tijdelijke plantenbakken. De plantsoenen worden nog beplant. Naar verwachting worden de nieuwe bomen in het najaar geplant.

De BAM is inmiddels begonnen met het plaatsen van de nieuwe lantaarnpalen op de 1e Hogeweg en werkt dan verder via het Hogewegplantsoen, de Kerkweg, de Markt, de Meester de Klerkstraat naar de Weeshuislaan.

Meer informatie is te vinden op www.centrumzeistvernieuwt.nl

Boulevard en Geroplein

Grootschalig asfaltonderhoud:

  • Fase 4B Boulevard - Rotonde Lindenlaan tot Geroplein

Rotonde Lindenlaan is weer open.

Meer informatie staat op de pagina Boulevard en Geroplein.

  • Fase 4B: vrijdag 1 juni tot en met vrijdag 27 juli 2018

De wegvakken en rotondes in fase 4B zijn afgesloten, met uitzondering van bestemmingsverkeer.  De busroutes over dit gedeelte worden omgeleid. Volg de informatie van de busmaatschappij voor exacte informatie. Het verkeer wordt omgeleid, volg de borden.

Station Driebergen-ZeistHerinrichting stationsgebied Driebergen-Zeist. Verschillende werkzaamheden, meer informatie hierover is te vinden op de website www.stationdriebergenzeist.nltot 2021
Weteringlaan Aanbrengen rode coating kruisingen Maandag 18 juni tot en met vrijdag 22 juni
BergwegBermen beplanten, parkeervakken verlengen en markeren en kleine aanpassingen na overleg met bewonersWoensdag 30 mei tot en met vrijdag 22 juni
WilhelminakwartierHerstelwerkzaamheden trottoirsvanaf maandag 30 april tot en met vrijdag 29 juni
Verschillende locatiesVerhelpen boomwortel opdruk en boomspiegels aanpassenApril tot en met oktober
BeukbergenlaanReconstructie van de wegMaandag 23 april tot en met vrijdag 22 juniHet verkeer wordt omgeleid via een alternatieve route.
Nassau OdijklaanAanbrengen nieuwe armaturen bij lichtmastenMedio juli
HomeruslaanAanbrengen Gravilin op voetpadMaandag 4 juni tot en met vrijdag 13 juli
PlatolaanAanbrengen Gravilin op voetpadMaandag 4 juni tot en met vrijdag 13 juli
RembrandlaanAanbrengen Gravilin op voetpadMaandag 4 juni tot en met vrijdag 13 juli
Fietspad OdijkerwegAsfaltonderhoudWoensdag 20 juni tot en met dinsdag 3 juliWeg afgesloten voor verkeer tijdens werkzaamheden.
Fietspad Austerlitz/Oude PostwegAsfaltonderhoudWoensdag 20 juni tot en met dinsdag 3 juliWeg afgesloten voor verkeer tijdens werkzaamheden.
Parallelweg bij Oranje NassaulaanAsfaltonderhoudWoensdag 20 juni tot en met dinsdag 3 juliWeg afgesloten voor verkeer tijdens werkzaamheden.
Dalweg vanaf Bergweg tot huisnummer 5/14AsfaltonderhoudWoensdag 20 juni tot en met dinsdag 3 juliWeg afgesloten voor verkeer tijdens werkzaamheden.
Vollenhove parkeerdekAanbrengen slijtlaag tweede helft van het parkeerdekMaandag 9 juli tot en met maandag 16 juliParkeerdek voor de helft afgesloten. Graag de auto tijdelijk ergens anders parkeren op een vrije parkeerplek en niet op de stoep.

Verschillende locaties

Kleinschalige asfaltreparatiesJuni en juliKleine wegafzettingen, verkeer kan er omheen.

Meer informatie en online melden

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neemt u gerust contact met ons op via zeist@zeist.nl of het vijfcijferige telefoonnummer van de gemeente: 14 030

Een melding woonomgeving gaat onder andere over: beschadigd wegdek, verkeersborden, trottoirschade, defecte straatverlichting, onkruid, overhangende takken, rioleringen, vervuiling en hondenpoep. U kunt online een melding doen of via telefoonnummer 14 030.

Online melden

Actuele wegwerkzaamheden

Op www.zeist.nl/bereikbaar vindt u de actuele werkzaamheden op de wegen in en rondom Zeist. In één oogopslag ziet u waar er gewerkt wordt, welke wegen er zijn afgesloten en hoe u omgeleid wordt. GoedOpWeg.nl informeert u over wegwerkzaamheden van wegbeheerders in de regio; u kunt zich abonneren op de nieuwsalert. De planningen zijn altijd onder voorbehoud.