Werk aan de weg

Regelmatig werken we aan de weg om de kwaliteit van onze wegen en de bereikbaarheid optimaal te houden. Wegwerkzaamheden kunnen hinder veroorzaken, maar we proberen daarbij altijd om de overlast tot een minimum te beperken. Als er een omleiding is, dan wordt deze ter plekke ook met borden aangegeven.

Kaart met werkzaamheden en routeplanner

Op de kaart staan de huidige wegwerkzaamheden in en rondom de gemeente Zeist. Ook staat er een routeplanner op de kaart; deze vindt u in de balk bovenaan de kaart. De routeplanner houdt bij het berekenen van uw rijroute rekening met de omleidingen.

Kaart met wegwerkzaamheden

Overzicht werkzaamheden

Alle data zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Bijvoorbeeld door slecht weer kunnen werkzaamheden worden verschoven of komen te vervallen.

Zeist

Oude Arnhemseweg Midden en omgeving

Het projectgebied Oude Arnhemseweg Midden en omgeving bestaat uit het middelste deel van de Oude Arnhemseweg (van de Schermerslaan tot aan de Schaerweijdelaan), de Roemer Visscherlaan, de P.C. Hooftlaan, de Sanatoriumlaan, de Da Costalaan en het zuidelijke stuk van De Genestetlaan. Naast de werkzaamheden aan de riolering, het groen en de verharding van de buitenruimte willen we ook helpen met de verduurzaming van de wijk. De werkzaamheden worden in meerdere fasen uitgevoerd.

Lees meer over het project Oude Arnhemseweg

  • Start: 4 oktober 2021
  • Einde: 24 maart 2023

Wegafsluiting Slotlaan op marktdagen

Op de donderdagen en zaterdagen van 24 november 2022 tot en met 7 januari 2023 staat de markt op de Slotlaan. Op die dagen is de Slotlaan daarom tussen 5.00 en 19.00 uur afgesloten voor verkeer. 

Omleiding

Op de plattegrond Tijdelijke afsluiting Slotlaan (pdf, 638 KB) staat hoe het verkeer wordt omgeleid. 

Gemotoriseerd verkeer

Gemotoriseerd verkeer volgt een omleidingsroute via de 2e Hogeweg, Laan van Beek en Royen en de 2e Dorpsstraat.

Fietsers

Fietsers richting Utrechtseweg volgen de 1e Hogeweg via de Kerkweg langs het
politiebureau. Naar de Slotlaan gaan zij einde van de Kerkweg linksaf naar de Stuivingastraat en vervolgens aan het einde rechts de Slotlaan weer op. Richting Bunnik volgen zij de 2e Hogeweg via de Laan van Beek en Royen richting Dorpsstraat.

Openbaar vervoer

Bus 74 rijdt een omleidingsroute. De haltes blijven hetzelfde. De Slotlaan blijft vanaf het Gemeentehuis/Figi richting centrum wel geopend voor alle verkeer.