Werk aan de weg

Regelmatig werken we aan de weg om de kwaliteit van onze wegen en de bereikbaarheid optimaal te houden. Wegwerkzaamheden kunnen hinder veroorzaken, maar we proberen daarbij altijd om de overlast tot een minimum te beperken. Als er een omleiding is, dan wordt deze ter plekke ook met borden aangegeven.

Kaart met werkzaamheden en routeplanner

Op de kaart staan de huidige wegwerkzaamheden in en rondom de gemeente Zeist. Ook staat er een routeplanner op de kaart; deze vindt u in de balk bovenaan de kaart. De routeplanner houdt bij het berekenen van uw rijroute rekening met de omleidingen.

Kaart met wegwerkzaamheden

Paltzerweg

De doorfietsroute tussen Utrecht en Amersfoort wordt in delen aangelegd. Maandag 20 februari starten de werkzaamheden aan de Paltzerweg in Bilthoven. Als eerste verwijdert de aannemer de straat ter hoogte van de Tolhuislaan. In plaats daarvan komt er een fietsstraat die vergelijkbaar is met de fietsstraat aan de Paltzerweg in Den Dolder.

De werkzaamheden duren tot en met 28 juli. Tot die tijd is er een omleiding voor gemotoriseerd verkeer via de Tolhuislaan en de Julianalaan. Fietsers en voetgangers kunnen wel langs de werkzaamheden. 

Tolhuislaan

Het verkeersplateau (drempel) op de kruising Bremlaan-Tolhuislaan wordt aangepast. Dit gebeurt in 2 fasen, zodat woningen in de omgeving bereikbaar blijven. 

De werkzaamheden vinden plaats van 13 maart tot en met 31 maart.